Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Cadeaus voor haar

Lieve cadeautjes voor haar. Leuk om voor een verjaardag te geven. Van vriendschapsarmbanden tot een serveerplank vol liefde.

Liefdevolle cadeaus voor haar

Ken jij een vrouw die binnenkort jarig of wil je haar gewoon zomaar in het zonnetje zetten en verrassen met een cadeau vol betekenis? Om haar even eraan te herinneren hoeveel ze voor je betekent. Je beste vriendin, geliefde of een familielid, we helpen je graag aan iets gepast. Al onze producten worden met liefde geproduceerd: lokaal, duurzaam en waar mogelijk met hulp van mensen met ene afstand tot de arbeidsmarkt. Producten met een verhaal (en extra liefde). Zo zijn de sleutelhangers met de tekst 'lievelingsmens' gemaakt van restleer en bij een lokale ondernemer die duurzaamheid op 1 heeft. 

Cadeau voor haar verjaardag

Je kent het wel, zoekt op internet rond voor cadeau inspiratie voor haar. Maar het blijft een lastige zoektocht. Wat als ze het niet leuk vindt? Laat die gedachte als eerst maar varen, je steekt er tijd en moeite in. Als een cadeau vanuit liefde en goedheid komt gaat ze het geheid leuk vinden. Maar om je toch een beetje op weg te helpen delen we onze beste tips voor een cadeau voor haar verjaardag. Mocht je beste vriendin jarig zijn dan is het een feestje om de armband 'maatje voor het leven' voor haar verjaardag te geven. Draagt je vriendin altijd goud of zilver? Dan is het wel belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Dan weet je zeker dat ze het gaat dragen. Wil je graag iets heel persoonlijks en unieks geven? Dan is het edelsteen setje met gedicht op basis van je sterrenbeeld perfect. Het is belangrijk dat jij het voelt om dit cadeau voor haar te geven. Mocht je toch twijfelen, doe het dan niet en kijk gerust verder.

Duurzame cadeaus voor haar

Vindt jouw vriendin het belangrijk dat producten duurzaam & lokaal worden geproduceerd? Dan kan je met een gerust hart onze producten aan haar geven. Duurzame cadeaus voor haar vinden we belangrijk en we streven er daarom naar om onze producten zo duurzaam mogelijk te laten produceren. Zo planten we samen met Trees for all bomen terug voor het papier wat wij jaarlijks verbruiken. Is het leer wat wij gebruiken restleer (recyclen!) en onze kleding van de meest duurzaam katoen gemaakt. Een lief en duurzaam cadeau voor haar zonder dat de natuur hiermee belast wordt.

Online cadeaus voor haar bestellen

Mocht je een mooi cadeau voor haar gevonden hebben dan kan je deze eenvoudig via de webshop bestellen. Vervolgens verpakken wij het cadeau met liefde en sturen we dit op naar het opgegeven adres. De levertijd bedraagt 1 tot 3 dagen in Nederland. Wij bezorgen ook in het buitenland, dan is de levertijd iets langer maar gemiddeld 3-5 werkdagen.

 

 

Pagina 1 van 2

Zoeken