Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Cadeau voor hem tips

Genoeg sokken gegeven? Tijd om een cadeau met betekenis te geven. Zoals een gedicht waarin je hem vertelt hoeveel je van hem houdt. Of een stoere armband met tekst aan de binnenkant gelaserd. Hieronder vind je onze lievelings.

Cadeaus voor hem: onze tips

Wil je dit jaar eens wat anders geven voor zijn verjaardag? Misschien is papa op een prachtige leeftijd gekomen wat met extra liefde gevierd mag worden of jouw geliefde. Zo is het een prachtig cadeau om een gedicht te geven vol liefde. Wij hebben verschillende gedichten voor papa, liefde of je beste vriend. De gedichten schrijven en maken wij zelf, zo weet je zeker dat hij zoiets nog niet eerder heeft gekregen. Uniek én persoonlijk. Is jouw vader of (beste) vriend meer fan van stoerdere items? Dan is de leren armband of riem met aan de binnenkant 'maatje' of 'superheld' gelaserd een must voor in zijn kast.  

Cadeaus voor hem van haar

De meeste cadeaus voor hem zijn ontzettend leuk om als beste vriendin, dochter of geliefde te geven aan het belangrijke mannenmens in je leven. Maar wij supporten het ook intens als mannen een liefdevol met emotie aan elkaar geven. Dat vinden we niet soft, maar juist super tof (en stoer!). Daarom vind je op deze pagina al onze cadeaus voor hem en we weten vrij zeker dat er ook iets voor jou tussenzit. Scrol lekker door en laat je verrassen. Onderaan links in het menu pas je het maximale budget aan. 

Origineel én persoonlijk cadeau voor hem

Misschien weet je het al maar anders delen we het graag met je: al onze producten en gedichten worden door ons bedacht en geproduceerd. Daarom zijn alle items uniek en weet je vrij zeker dat hij zoiets nog niet in de kast heeft staan. Omdat we gedichten maken voor bepaalde situaties (of personen zoals papa of opa) is het direct iets persoonlijks om te geven. Maar ook als je geen gedicht wil geven kan je vast een item scoren voor jouw mannenmens die hij met trots draagt of neerzet. Als onze items hebben wij geproduceerd met liefde voor de mens en de natuur. 

'Cadeaus voor hem': is dit nou nodig?

Helemaal mee eens. Wij vinden het eigenlijk maar gek om op producten een label te plakken. Maar noemen het enkel zo om jouw zoektocht wat simpelere te maken. Maar wij vinden dat elk item ook gewoon voor een (stoere) vrouw kan. Misschien moeten we het maar mannelijkere items noemen? Komen we op terug =).

Zoeken