Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Verhuur ruimtes Plek voor groei

Een plek voor verbinding en creativiteit. Een plek waar je zakelijk én persoonlijk kan groeien als mens of soms gewoon even simpelweg kan zijn. Dát is Plek voor Groei. Een serene omgeving met prachtig daglicht in Haarlem.

Een dagje flexwerken in ‘Darling, let’s go’, een uurtje coachen in ‘I AM’ of een workshop geven in ‘Soul Serenity’, we ontvangen je met open armen!

Adres Plek voor Groei
Houtplein 22-1
22012DH Haarlem

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen in het hart van Haarlem nabij de Grote Houtstraat. De bereikbaarheid is uitstekend met zowel het OV, per auto of per fiets. Via de N205 met aansluiting op de A9 zijn Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht te bereiken. Op nog geen minuut loopafstand bevinden zich meerdere bushaltes met directe verbindingen tussen Haarlem Station, Amsterdam, Amstelveen en Leiden.

 

Parkeergelegenheid

In parkeergarage Houtplein kun je voor €2,98 per uur parkeren met een maximaal dagtarief van €25,-. Dit is op 1 minuut loopafstand van Plek voor Groei.
Adres: Wagenmakerslaan 1, 2012DJ Haarlem 

Zoeken