Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Darling, let's go. (flex-werken)

Ben je het thuiswerken zat? Behoefte aan licht en inspiratie? Kom dan lekker in onze hey ho, let’go hub werken, waar ondernemers en creatievelingen elkaar ontmoeten en jij lekker kilometers kan maken.

Jouw werkplek
Werk aan de lange tafel of ontspannen weggezakt in de bank. Je kunt tussendoor een frisse neus halen in het prachtige park naast de deur, stiekem even shoppen in de stad en als er een zonnetje is kun je lunchen op het dakterras.

Oppervlakte: 60m2
Geschikt voor: flexibele werkplek, creatie social content.  
Beschikbaarheid: Di t/m Vrij 9:00 – 18:00
Prijs:    € 7,50 (incl. BTW) per uur
            € 25,- (incl. BTW) per dagdeel (1 uur korting)
            € 35,- (incl. BTW) per dag (3 uur korting)
            € 110,- (incl. BTW) per maand (1 dag per week)
            € 160,- (incl. BTW) per maand (2 dagen per week)


(Voor nu is de max. 4 personen per dag)

What's in it for me?

Bij de huur van de ruimtes zit het gebruik van de pantry inbegrepen. Van kruidenthee tot een haver latte. And home is where the WIFI is dus dat zit ook inbegrepen. We got you.

Ik wil dit! En nu?

Super tof dat je in onze fijne hub wil komen werken. Vanwege COVID-19 hanteren wij een maximaal 4 personen policy. Mocht je een dagje bij ons willen werken geef dan per email ([email protected]) aan hoe laat je ongeveer komt en hoeveel uur. Je betaalt op locatie.

Adres Plek voor groei

Houtplein 22-1
22012DH Haarlem

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen in het hart van Haarlem nabij de Grote Houtstraat. De bereikbaarheid is uitstekend met zowel het OV, per auto of per fiets. Via de N205 met aansluiting op de A9 zijn Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht te bereiken. Op nog geen minuut loopafstand bevinden zich meerdere bushaltes met directe verbindingen tussen Haarlem Station, Amsterdam, Amstelveen en Leiden.

Parkeergelegenheid

In parkeergarage Houtplein kun je voor €2,98 per uur parkeren met een maximaal dagtarief van €25,-. Dit is op 1 minuut loopafstand van Plek voor Groei.
Adres: Wagenmakerslaan 1, 2012DJ Haarlem 

Zoeken