Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Groeiprogramma • Authentiek leiderschap

Keuzes: we maken ze elke dag en zijn allesbepalend voor ons leven. Wil jij jouw leven veranderen en meer vrijheid, plezier en verbinding ervaren? Begin dan met het veranderen van je keuzes.
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-3

We maken ze continu, wel 30.000 per dag. Keuzes! Niet gek dat keuzes allesbepalend zijn voor de kwaliteit van ons leven, werk en relaties. Wil jij jouw leven veranderen en meer vrijheid, plezier en verbinding ervaren? Begin dan met het veranderen van je keuzes. Of beter gezegd, begin met het veranderen van het motief van waaruit je kiest.

Elke keuze is gebasseerd op twee basismotieven: angst en liefde. Een onbewuste keuze vanuit angst leidt tot onvrede (onrust, boosheid, verdriet, schuld), een bewuste keuze vanuit liefde leidt tot vrede (vrijheid, verbinding, plezier, geluk). Het is onze natuur om licht te stralen, liefde te geven en vanuit grootsheid te leven. Maar het is aan jou om hier bewust voor te kiezen. 

Het programma: Authentiek leiderschap 

Je weet nu iets meer over keuzes maken en hoe dit tot stand komt. In de modules van dit programma ga je onder leiding van begeleidende video's jouw manier van keuzes maken aanpakken en hier blijvend verandering in aanbrengen. Het programma bestaat uit de volgende modules:

  • Module 1: Angst en Liefde
  • Module 2: De keuzemaker
  • Module 3: Ego in het licht
  • Module 4: Kijken doe je niet met je ogen
  • Module 5: Kiezen voor vrede en geluk

Naast deze modules bevat het programma ook verschillende oefeningen en reflecties om de theorie die jij hebt geleerd in de praktijk te brengen. Zou jij dit programma binnen jouw bedrijf willen inzetten? Stuur ons dan een mail via [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil het volgen! En nu?

Wat leuk om te lezen dat je overtuigd bent en aan de slag wil gaan om jouw negatieve gewoontes om te zetten in positieve. Je schaft het programma aan* en vervolgens ontvang je direct een email om in te loggen op de beveiligde omgeving. Hier volg je jouw programma, kan je ervaringen delen in de veilige community en krijg je na afloop een certificatie (handig voor je werk bijvoorbeeld). Veel groei-plezier!

*Zorg dat je een Lief Leven account aanmaakt voor het afrekenen van jouw groeiprogramma. Zo kun je inloggen op dit account om het programma te volgen. Dit gaat helaas niet met een Facebook-account.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Zoeken