Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Groeiprogramma Licht Leven (7 modules)

In dit Groeiprogramma, wat bestaat uit 7 modules, leer je de ruimte nemen voor jezelf. Je leert jouw echte ik kennen en daar liefdevol mee te leven. Een Groeiprogramma is een online programma waarin je handvatten krijgt om te ontwikkelen als persoon. De t
Tags
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: Direct online.

Het Licht Leven Groeiprogramma is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nanne van der Leer (Founder Lief Leven). In dit boek worden zeven lessen behandeld die jou kunnen helpen om minder zwaarte in jouw leven te ervaren en om het licht in jezelf weer optimaal te laten stralen. 

In elke module vind je:
• Persoonlijke video van Nanne;
• Achtergrondinformatie;
• Opdrachten;
• Affirmaties*;
• Meditaties;
• Groeitips.

Veel mensen zien zichzelf als slachtoffer van het leven. Door alles dat hen aan is gedaan of overkomen, kruipen ze weg en voelen ze alsof hen dit allemaal weer moet overkomen. Wij willen je graag meenemen op een nieuw pad.

Wat jouw overkomt heb je niet zelf in de hand, hoe jij erop reageert wel. Het leven gaat met stenen gooien, kent hoge pieken en diepe dalen. Wij kunnen leren om heel dicht bij onze 'echte ik' te komen, net als een boom met zijn wortels stevig in de aarde. Dan kun je de zwaarste stormen aan.

We gaan de komende weken daarom ook niet naar buiten kijken, maar naar binnen. Tip van de sluier: met je ogen dicht zie je het meest.

Als jij jezelf een fijner leven gunt, bereidt bent om te veranderen én je daarvoor inzet, dan gaat dit programma jou meer geluk, rust, balans, gezondheid (zowel mentaal als fysiek) en liefde brengen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Zoeken