Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Lekker in je Festivel | Gwen van Poorten x The Student Hotel x Lief Leven

  Lief Leven organiseert in samenwerking met Gwen van Poorten en The Studen hotel:'Lekker in je Festivel': het eerste online mentaal welzijn thuisfestival van Nederland

  De muren komen steeds meer op ons af, huidhonger is inmiddels een begrip en thuiswerken, alleen leven of juist met het hele gezin is uitdagender dan we ooit hadden kunnen denken. We leven in een tijd waarin er veel van ons wordt gevraagd en wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg alsmaar langer worden. Wij organiseren om die reden in samenwerking met Gwen van Poorten en The Student Hotel ‘Lekker in je Festivel’, een online festival voor mentaal welzijn om bij te dragen aan het geluksgevoel van Nederland.

  Op zaterdag 20 februari kan heel Nederland vanuit zijn of haar eigen huiskamer een programma volgen dat in het teken staat van plezier, nieuwe dingen uitproberen en verbinding met jezelf en met elkaar. Stap even uit je dagelijkse patronen en investeer in de relatie met jezelf. Wat heb jij nodig om je goed te voelen? 

  Bestel tickets

  Met z’n allen wordt er stilgestaan bij het concept ‘geluk’ met geluksprofessor Meike Bartels, doen we een thuis-workout en zingen we uit volle borst mee met de Turkse André Hazes, Ammar Bozoglu. We mediteren, duiken in de kracht van ademhaling en delen praktische tips voor een fijner leven op de vierkante meter.

  The Student Hotel host het online festival in hun Amsterdamse ‘Playroom’. Een ruimte waarin de student in ieder mens weer wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en weer nieuwsgierig te worden naar zichzelf.

  Gwen van Poorten: “Lief zijn voor jezelf is belangrijker dan ooit. En hoe mooi is dan dat we dat met z’n allen online kunnen doen in tijden waarin fysiek samen zijn een uitdaging is. We gaan samen op avontuur en geven je tools en inspiratie om je eigen beste vriend te worden.”

  Tickets zijn verkrijgbaar voor €49,95 via deze link de vroege vogels (eerste 100) kunnen een ticket met een korting van 20% bestellen (€39,95). Zodra deze uitverkocht zijn geldt het reguliere tickets tarief. Is de reguliere ticketprijs ook uitverkocht? Dan gaan we over naar late bird (59,95).

  Bestel tickets

  Programma Lekker in je Festivel #LIJF

  Get your ticket(s)!

  Alle producten
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »