Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Moederdag kado: uniek en persoonlijk

  Moederdag 2022 is dit jaar op zondag 9 mei. De dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Eigenlijk geloven wij dat dit iedere dag van het jaar mag. Maar om haar nog wat extra liefde op 9 mei te sturen hebben wij onze parels voor je lieve moeder verzameld. Ook als mama een mooie ster aan de hemel is.

  Top 5 Moederdag cadeaus

  Top 5 producten

  Meer Moederdag kado's

  Alle producten
   

  Moederdag 2022

  Moederdag, we zijn er allemaal mee opgegroeid. De dag om je moeder of bonusmoeder iets liefdevols te geven. Van een geknutseld werk vol liefde naar een luxe diner. De invulling bepaal jij, zolang het maar uit liefde bestaat. En laten wij nou precies dat doorvertalen in onze productlijn: liefde. Maar goed, de invulling van de dag begrijpen we allemaal. Maar hoe is het eigenlijk ontstaan? Een Amerikaanse vrouw, Julia Ward Howe, startte in 1870 een campagne voor Moederdag. Een dag die in het teken zou staan van pacifisme en ontwapening door vrouwen. De dag werd niet zo bekend, dat gebeurde pas nadat Anne Marie Javis in 1907 Moederdag begon te promoten als waardering voor moeders. In 1914 besloot president Woodrow Wilson dat het een nationale feestdag werd. Vanuit Amerika is het in 1924 overgekomen door de bloemenindustrie. Zij wilden met de komst van Moederdag meer bloemen verkopen, en dat is gelukt. Vandaag de dag worden de meeste bloemen met Moederdag verkocht. Dus echt een ode aan de vrouw, voor vrouwen door vrouwen.

  Mama is speciaal en verdient een lief en apart Moederdag cadeau

  Jouw moeder is één van de speciaalste vrouwen in je leven. Ze heeft je gemaakt tot de persoon die je nu bent. Dit jaar wil je haar een bijzonder cadeau geven, iets wat ze onthoud. Iets wat écht alleen voor haar is. Lief Leven is bekend geworden van de gedichten die wij op social media delen, iedere dag schrijft Nanne nieuwe gedichten die we met jullie delen. En deze Moederdag kan jij je moeder verrassen met een gedicht speciaal op maat geschreven door Nanne voor jouw moeder. Hoe bijzonder is dat? Je vraagt jouw gedicht op maat voor mama hier aan.

  Een to go beker: het ideale Moederdag kado

  Is jouw moeder een bezige bij? Altijd onderweg en altijd druk? Dan is een fijne beker waar ze haar favoriete drankje in vervoerd onmisbaar. En niet zomaar een beker to go maar met een positieve tekst zodat zij weer alles uit de dag kan halen: 'nieuwe dag, nieuwe kansen. Laten we door het leven dansen.' Een favoriet!

  Een Moederdag cadeau hoeft niet duur, het kan ook goedkoop

  Een beperkt budget maar wil je mama wel echt in het zonnetje zetten? Dan zijn er ook goedkope Moederdag kado's. Een handgeschreven kaart volstaat altijd en scoor je in de webshop voor €2,95. Wij hebben er een aantal met een prachtig Moederdag gedicht. Zo kan ze de kaart op een mooie plek in huis zetten en beland deze niet (zo snel) in de prullenbak. Bekijk hier onze wenskaarten voor mama.

  Een duurzaam Moederdag cadeau, onze tips:

  Lief Leven staat voor lief zijn voor jezelf, anderen en de wereld. Dat vertalen we door in onze productlijn en zo ook in de duurzaamheid van onze producten. Alle items in de webshop zijn zo lokaal en duurzaam (waar mogelijk) geproduceerd. Onze duurzaamste items uit de collectie die leuk zijn om aan mama te geven zijn: geurskaars Sandalwood, bijenbalsem, gedichtenbundel en de beker to go.

  Moederdag overleden moeder

  De mooiste sterren stralen in het donker, net als jouw moeder. Het gemis is groot maar echt weg is ze niet. Ze leeft voor in jouw liefde. Liefde kent geen tijd, liefde kent geen afstand. Onthoud deze woorden. Wil je op deze dag iets extra's neerzetten bij haar gedenkplek? Dan is de Agaat edelsteen met 'ik mis je' een bijzonder geschenk. En kan jij of iemand die je kent zelf wat extra kracht en liefde gebruiken rond Moederdag omdat het gemis groot is? Dan is de edelstenen set rouw fijn om bij je te hebben. Je haalt hier kracht en liefde uit. Leg de set op een fijne plek in huis en raak zo nu en dan even aan.

  Moederdag gedicht

  Moederdag gedicht #1

  Ik heb je door de jaren,
  misschien te weinig verteld.
  Dat ik je dankbaar ben.
  Mam betekent superheld.


  Moederdag gedicht #2
  Heldin.
  Koningin.
  Wereldverbeteraar.
  Mam.

  Moederdag gedicht #3
  Ze serveert liefde als ontbijt.
  Geeft kracht in de nacht.
  De pleister op de wond.
  Die de pijn zo verzacht.

  Gedicht overleden Moeder

  Vandaag mis ik je,
  nog meer dan ik gisteren al deed.
  Vandaag voel ik dat
  jouw armen mij verwarmen.
  Je bent altijd dichtbij.
  Dat is wat ik zeker weet

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »