Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Persoonlijke Groei

  Lieve jij,

  Wat dapper dat jij durft te voelen dat je wat extra hulp kan gebruiken bij jouw hobbel(s) in het leven. Weet dat je hierin alles behalve alleen bent. Met die gedachte, onze eigen ervaringen en hulp van experts zijn wij Plek voor Groei gestart. Letterlijk een plek, zowel online als fysiek (jouw keus), voor persoonlijke groei. We gaan de uitdagingen in het leven aan door online programma's over thema's als zelfliefde, je innerlijke criticus, angsten, vergeven maar ook thema's die op business gericht zijn aan te bieden.

   

  Misschien wil jij wel graag met jezelf aan de slag maar weet je nog niet op welk gebied. Dan is het aan te raden om de zelftest te doen. De test duurt maximaal 10 minuten en geeft je inzicht in welk programma of sessie bij jouw wensen aansluit.

  Binnenkort beschikbaar

   

  Groeiprogramma's zijn online coaching programma's waar je aan de hand van vooraf opgenomen video's, uitleg en opdrachten aan de slag gaat met jezelf. Je krijgt ook toegang tot de besloten community waar je in een veilige omgeving jouw ervaringen deelt. Ben je benieuwd naar onze groeiprogramma's? Neem een kijkje.

   

  Groeisessies zijn online of offline sessies die we eenmaling geven, soms wel meerdere per jaar van hetzelfde thema. Zoals een live meditatie met Nanne. De meditatie kan je fysiek bij aanwezig zijn bij onze fysieke Plek voor Groei in Haarlem of online. Je deelt de ervaring met andere maatjes. Onze groeisessies vind je hier.

   

  Coaches wie persoonlijke groei wil aanbieden moet wel weten waar die het erover heeft. Daar hebben we onze coaches voor. Niet zomaar coaches, omdat een coach een onbeschermd beroep is vinden wij de kwaliteit van een programma zo belangrijk. Op Plek voor Groei vind je alleen coaches die het Lief Leven keurmerk waard zijn. Iedere coach met zijn/haar groeiprogramma voldoet aan onze strenge eisen. We gaan voor kwaliteit, want we hebben het hier wel over jouw leven. Bekijk al onze coaches die een groeiprogramma of groeisessie hosten hier.

   

  Werkboeken wil je graag iedere dag, week of maand getriggerd worden om met jezelf aan de slag te gaan? Weet je al wel iets over een thema maar wil je graag een fijn format waar je wordt uitgedaagd om er langer bij stil te staan?  Neem dan een kijkje bij onze werkboeken, ingedeeld op thema.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »