Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Veelgestelde vragen groei

  Wat is een Groeiprogramma?
  Een Groeiprogramma is een online coaching programma waarin jij jezelf kunt ontwikkelen in een breed veld aan levensthema’s. Ze variëren van programma’s van een paar uur tot programma’s van een half jaar, afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte. We behandeling onder andere de thema’s zelfliefde, effectiviteit, relaties, zelfvertrouwen, balans, geluk, levensmissie, gezondheid.

  Wanneer jij je aanmeldt voor het Groeiprogramma krijg je toegang tot een beschermde omgeving op ons platform mijn jouw gepersonaliseerde account. Hier vind je het programma waar jij je voor in hebt geschreven, kun je deelnemen aan workshops en vinden de webinars plaats.

  In ‘Plek voor Groei’ bevind jij je in een beschermde en vertrouwelijke omgeving. Zowel online als offline willen wij dat jij je thuis voelt, zodat je optimaal kan groeien. Je wordt gesteund door coaches en, als jij dat wilt, door mede-groeiers. Uiteindelijk zijn we er om samen te groeien.

  Wat kan ik inhoudelijk verwachten?

  Groeiprogramma’s bestaan uit verschillende modules die onder andere het volgende bevatten:

  • Video van je coach;
  • Theorie;
  • Opdrachten;
  • Affirmaties;
  • Meditaties;
  • Groeitips;
  • Toegang tot een beschermde community met medegroeiers en coaches.

  Tijdens het programma, dat je geheel zelf en op jouw eigen tempo zal doen, kun je ervaringen delen en vragen stellen in de afgesloten community op Facebook. Hier zijn de coaches ook aanwezig om vragen te beantwoorden en tips te geven, maar naast de coaches is vooral het delen van de ervaringen met elkaar een krachtige tool voor groei.

  Wat haal ik uit een Groeiprogramma?
  Onze Groeiprogramma’s dagen je allereerst uit om weer nieuwsgierig te worden naar jezelf. Je gaat daarmee zelfbewuster door het leven en neemt de regie over jouw leven. Leven in plaats van overleven. Leven in plaats van geleefd worden. Jij weet wie je bent en waar je naartoe wilt en hebt de tools om dit ook daadwerkelijk te realiseren.

  Afhankelijk van het type Groeiprogramma ontwikkel jij je binnen een bepaald thema, wat kan bijdragen aan jouw persoonlijke en professionele leven. Je komt met meer zelfvertrouwen en kracht uit een Groeiprogramma en heb een groep van medegroeiers en coaches om je heen die jou kunnen steunen in jouw groei, ook na het programma.

  Voor wie is een Groeiprogramma bedoeld?
  Voor alle mensen die willen groeien en daarin maken we geen enkel onderscheid: iedereen verdient een plek voor groei. Het enige wat belangrijk is dat jij jezelf in de spiegel durft aan te kijken, dat je de kracht van kwetsbaarheid kent of wilt leren kennen en het lef hebt om de reis naar binnen aan te gaan. Of je nou als professional of persoonlijk wilt groeien, uiteindelijk komt dat allemaal op hetzelfde neer. Jezelf leren kennen en daarmee nog veel krachtiger in het leven gaan staan.

  Waarom zou ik een Groeiprogramma volgen?
  Omdat het leven niet zo zwaar hoeft te zijn als je het nu misschien ervaart. Wij hebben zelf een lange weg moeten afleggen om ons beter, goed, gelukkig te gaan voelen. Op dat pad van groei hebben we kennis gehaald uit psychologie, filosofie, gezond verstand, metafysica, spiritualiteit, yoga en ga zo maar door. Het heeft ons leven van een 3,5 naar een 9,5 gebracht en we willen niets liever dan dit doorgeven.

  Wij zijn ervan overtuigd dat de drempel voor de geestelijke gezondheidszorg vrij hoog is (je hebt hier een diagnose voor nodig, moet je aanmelden bij de huisarts en zonder diagnose kost het veel geld). Tegelijkertijd hebben we ook zelf ervaren dat de taal van spiritualiteit vaak erg zweverig is of die van filosofie ingewikkeld en dat veel mensen daarom afhaken. Dat is zonde, omdat er zo ontzettend veel mooie en waardevolle lessen in verborgen liggen. Wij hebben verschillende disciplines en experts samengebracht tot een programma waarvan wij denken dat veel mensen hiermee geholpen kunnen zijn.

  We geloven erin dat we door middel van online coaching veel mensen op een laagdrempelige, maar impactvolle manier kunnen introduceren aan belangrijke theorieën en lessen die het leven een stuk fijner kunnen maken met een hele mooie groep aan (ervarings-)deskundigen.

  Groeien voor organisaties
  Wij begeleiden persoonlijke en strategische purpose trajecten. Wil jij jouw team in hun persoonlijke kracht zetten en de purpose (of missie) van jouw bedrijf én die van jouw collega’s duurzaam en effectief inrichten? Op onconventionele wijze brengen wij mensen van hun hoofd naar hun hart. Authentieke kracht, authentiek leiderschap.

  Wij gaan niet voor de grote denkers, maar de grote voelers van deze tijd.

  Kan ik de kosten vergoed krijgen? 
  De workshops, Groeiprogramma’s en webinars worden niet vergoed door de zorgverzekering. Wel kun je (als je een eigen bedrijf hebt, of goedkeuring van je werkgever) een BTW-factuur ontvangen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »