Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Soul Serenity (grote open space)

  Een event organiseren? Productfoto’s maken? Nieuwe social content creëren? Dat kan in onze open space ‘Soul Serenity’. Een lichte, rechthoekige ruimte waar je tot 30 mensen kwijt kunt voor allerlei soorten events. Van een retreat en yogales tot een corporate strategiedag, van meditatiecirkel tot teamoverleg. Deze plek brengt rust, ruimte en creativiteit. Met uitwijkmogelijkheden naar het stadsbos.  Oppervlakte: 60m2
  Aantal personen: 1 – 30 (afhankelijk van de opstelling)

  Geschikt voor: Fotoshoots, yogales, retreats, workshops, vergaderingen. 

  Beschikbaarheid: 
  Prijs:    € 35,- (excl. BTW) per uur
              € 95,- (excl. BTW) per dagdeel
              € 180,- (excl. BTW) per dag

  *Voor avonden komt er een toeslag bovenop van €25,-.

  Reserveren

  Wil jij onze grote open space reserveren voor een uur, dagdeel of hele dag? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met de gewenste datum en tijd. Je hoort dan zo snel als mogelijk van ons.

  Locatie Plek voor groei

  Houtplein 22-1
  22012DH Haarlem 

  Bereikbaarheid
  Het pand is gelegen in het hart van Haarlem nabij de Grote Houtstraat. De bereikbaarheid is uitstekend met zowel het OV, per auto of per fiets. Via de N205 met aansluiting op de A9 zijn Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht te bereiken. Op nog geen minuut loopafstand bevinden zich meerdere bushaltes met directe verbindingen tussen Haarlem Station, Amsterdam, Amstelveen en Leiden.

   

  Parkeergelegenheid

  In parkeergarage Houtplein kun je voor €2,98 per uur parkeren met een maximaal dagtarief van €25,-. Dit is op 1 minuut loopafstand van Plek voor Groei.
  Adres: Wagenmakerslaan 1, 2012DJ Haarlem 

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »