Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kalenders

De liefdevolle kalenders van Lief Leven. Iedere maand een ander gedichtje. Mooi om cadeau te geven, aan jezelf en aan een ander.

Kalender van Lief Leven 

Ben jij iemand die nog wel eens een verjaardag kan vergeten? Of je kan een verjaardagskalender natuurlijk ook gewoon heel gezellig vinden hangen in huis. De kalenders van Lief Leven bevatten meerdere gedichten over het leven. De kalender bevat iedere maand een ander gedicht. De sterrenbeelden kalender bevat 12 gedichten elk over het sterrenbeeld die deze periode jarig is.

 

Kalender kopen

Een kalender van Lief leven bestel je online of koop je in onze fysieke winkel in Haarlem. De kalender wordt met liefde voor je verpakt en is binnen 1-3 dagen bij je op de mat. Vervolgens bevestig je de kalender eenvoudig aan de muur met een spijkertje.

 

Kalender formaat

Een A4 formaat is fijn om aan de muur te hangen, bijvoorbeeld in de wc. De verjaardagskalenders van Lief Leven zijn beide A4 formaat. De lichtjeskalender is een A5-formaat.

 

Zoeken