Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Vergevingsessie

5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wil jij lichter door het leven? Jezelf bevrijden van woede en schuld? Dan wordt het tijd om jezelf of een ander te vergeven. Je het kunt zien als een innerlijke schoonmaak binnen in jezelf. Je doet dit dan ook voor jezelf en met jezelf.
€55,00
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad

Verschillende data & tijden. Kies in het dropdown menu de gewenste tijd voor jou.

De sessie bevat een privé-sessie over het vergeven van een situatie, persoon of misschien wel jezelf. Je draagt deze negatieve energie met je mee. Samen met Nanne van der Leer leer je te vergeven en jezelf te bevrijden. We denken vaak dat de persoon die we gaan vergeven hiervoor nodig is, maar dat is niet waar. Alleen jijzelf, en wat extra hulp van (in dit geval) Nanne.

De sessie bevat een 1:1 sessie met Nanne van der Leer.
Duur 1 sessie is 1,5 uur


Locatie
Houtplein 22-1 in Haarlem
Parkeren kan bij parkeergarage Houtplein. Hier zitten kosten aan verbonden


Er zijn beperkte plekken dus wees er snel bij. 

Reviews

| Tessa 01-09-2020 17:43

Spannend vond ik het om aan de vergevingssessie deel te nemen. Nanne wist deze spanning bij mij weg te nemen en voelde goed aan wanneer de spanning weer toe nam en ik niet bij mijn gevoel kon komen. Deze sessie was een echte eye-opener voor mij en ik heb er zeker profijt van gehad. Heel dankbaar dat ik mijzelf dit kado heb gegeven.

| Dennis 27-07-2020 18:22

Recent had ik een vergevingsessie met Nanne. Ik hikte al een tijd tegen een groeispurt aan, maar merkte dat er iets van vroeger was dat me tegenhield. Maar ja, hoe laat je dat los?

In het begin van de sessie vroeg ze naar wat er speelde. Maar ik merkte dat al ze snel doorhad wat er gaande was op een dieper niveau. Door de vragen die ze stelde, nam ze me mee om dit zelf te gaan inzien. Het gaat hierbij eigenlijk om overtuigingen die je in je hebt en je tegenhouden om écht te gaan leven…

Daarna deden we een visualisatie, waarbij ik de overtuigingen één voor één rustig en met aandacht kon gaan loslaten. Ik moet zeggen dat het wel een emotioneel proces was, het ene moment bijna in tranen, het andere moment een gespannen (en later een bevrijdende) lach! Het mocht er allemaal zijn.

Na de visualisatie hebben we nog even nagepraat, en ik voelde me een paar kilo lichter! Achteraf ging ik echt zien dat het maar overtuigingen waren waardoor ik me liet weerhouden. Eigenlijk best gek: iedereen heeft wel overtuigingen waardoor hij / zij zich laat belemmeren. Zo zonde als je erover nadenkt! Door het proces met Nanne ben ik een stap verder gekomen in mijn ontwikkeling en ben ik een mooi inzicht rijker! Dus weet waar je aan begint! :-)

Dennis

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

Zoeken