Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Met volle angst vooruit: zo gebruik je kristallen en geur om de volgende stap in je leven te zetten!

Ben jij geïnteresseerd in kristallen, de Maan, de kracht van geur, zelfverzorging, astrologie én sta jij op een kruispunt in je leven? Dan is dit jouw workshop!
Tags
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: -
Locatie: Lief Leven winkel | Kleine Houtstraat 35 in Haarlem
Datum: 17 september (precies op Nieuwe Maan)
De investering: 29,-
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Aantal plekken: 10 
Edelstenen krijg je gratis mee na afloop
 
Deze workshop wordt gegeven door de oprichtster van Rock Your World. Vanuit de gedachte om meer balans en rust in je hoofd te creëren door middel van zelfverzorgende producten (zoals kristallen, sprays om energie te reinigen en oliën) wordt deze workshop aangeboden. 
 
In deze groeisessie introduceert Hanneke je in de wereld van kristallen: wat doen ze en hoe gebruik je ze in het dagelijks leven. Daarnaast maken we deze avond gebruik van de Nieuwe Maan energie. Nieuwe Maan staat voor het zetten van een intentie. Hanneke begeleidt je door een aantal stappen waardoor je helder krijgt wat jouw intentie is en waarom. Samen met Hanneke ga je praktische (en leuke!) oefeningen doen zodat jij de deur uitstapt met een gevoel van lichtheid, zelfvertrouwen en helderheid.
 
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Zoeken