Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Joline van Gelder - Maandag 17 Augustus 2020

  De Leeuw is een geboren leider, alles over dit sterrenbeeld & de liefde

  Ontdek hier alles over de specifieke eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw.

  Leeuw: 23 juli t/m 23 augustus

  Wat een vurig, avontuurlijk en krachtig mens ben jij, Leeuw! Met je sterke persoonlijkheid ben je een echte doorzetter en een geboren leider. Daarbij heb je een verzorgend en kalm karakter. Lees verder voor alle specifieke eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw.

   

  Eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw:


  1. Je kunt brullen als een leeuw!

  Mensen met het sterrenbeeld Leeuw kunnen gezien worden als dominante en extraverte personen, net als de rol welke de Leeuw vertolkt in het dierenrijk. Ze koesteren letterlijk hun koninkrijk en zullen deze ten alle tijden beschermen. Pas dus op: wanneer je een Leeuw boos maakt, zal het best eens kunnen dat diegene letterlijk kan gaan brullen.

   

  2. Je hebt (een gezond) gevoel voor drama

  Een Leeuw wordt niet verliefd, maar hoteldebotel!
  Een Leeuw wordt niet boos, maar woest!
  Een Leeuw wordt niet blij, maar extatisch!

  Leeuwen zijn ontzettend goede toneelspelers en hebben er een handje van hun emoties te vergroten. Herkenbaar?

   

  3. Je bent een geboren leider

  Het middelpunt van de belangstelling is waar jij het best floreert. Van naturen is de Leeuw een geboren leider, wat voor een ander soms als bazig kan overkomen. Niks is minder waar! Wanneer een Leeuw je in haar hart sluit heb je een vriendin, partner en maatje voor het leven.

   

  4. Je blijft niet hangen in negatieve gevoelens

  In het verleden blijven hangen is niks voor jou. Je zult geen wrok koesteren en bent over het algemeen erg vergevend. Je respecteert en begrijpt de verschillen tussen mensen en probeert altijd om dingen in de wereld beter te maken. You go, Leeuw!

   

  5. Je bent een echt mensen-magneet

  Vol energie kunnen Leeuwen eindeloos praten. Ze trekken anderen aan met hun humor, charme en interessante gesprekken. Met hun levenslust en warme ziel heeft het sterrenbeeld Leeuw de eigenschap sterke vriendschappen te sluiten en anderen altijd op te vrolijken wanneer de die dit nodig heeft.

   

  6. Je wilt gezien worden

  Leeuwen zijn extreme gevoelig en kunnen dit erg goed verbergen. Ze houden van complimenten en vinden het fijn wanneer ze waardering krijgen. En al helemaal als dit van de juiste persoon komt.

   

  Sterrenbeeld Leeuw en de liefde 

  Ja Leeuw, jij wil vaak het gevoel krijgen dat je nodig bent. En een Leeuw groeit wanneer ze bewonderd wordt.. Complimentjes geven doet wonderen en geloof ons, ze kunnen niet groot genoeg zijn.

  Leeuwen houden van humor en zijn gek op lachen. Dus maak je ze aan het lachen? Bingo! Dan sluiten ze je zo in hun hart.

  Vrouwelijke Leeuwen zijn perfect voor mannen die liefdevol zijn en een sterk karakter hebben maar niet al te beheersend zijn. Zij heeft iemand nodig die gepassioneerd is over alles in zijn leven en die, net als haar, streeft om overal het beste in te zijn.

   

  Welk sterrenbeeld past het best bij de Leeuw?

  Can you feel the love tonight? Lion King, Leeuw, snapje?

  De beste match met de Leeuw is de Waterman, de Ram en de Boogschutter.

  Leeuw-Ram Liefde voor het leven!

  Het energie niveau van de Ram kan zich prima meten aan dat van de Leeuw. Wel is het belangrijk dat de Ram af en toe een stapje opzij zet zodat de Leeuw in de schijnwerpers kan gaan staan. Dan zou er wel eens een super sterke relatie kunnen ontstaan!

  Leeuw-Boogschutter

  De Leeuw en de Boogschutter kunnen ook prima als maatjes door het leven. Jullie hoeven dan niet meer naar de sportschool want de buikspieren worden genoeg getraind door al dat lachen!

  Leeuw-Waterman

  Tegenpolen trekken elkaar juist aan. Deze twee sterrenbeelden hebben dezelfde interesses maar met een andere instelling. Zo wil de Leeuw graag op de voorgrond staan en de Waterman kijkt van een afstandje graag mee.


  Sterrenbeeld set Leeuw 

  Wil jij het meeste uit jouw Leeuw eigenschappen halen? Dan heb je veel profijt bij een edelsteen die je minder goede eigenschappen afzwakt en je goede eigenschappen versterkt. Wij hebben dit setje voor je samengesteld, inclusief gedicht over jouw persoonlijkheid. Met de kortingscode trotseleeuw krijg jij 10% korting op de edelsteen set van de Leeuw.

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »