Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Ontdek wie wij zijn en wat wij doen

  Onze missie is om wat meer liefde de wereld in te brengen.

  Dit doen we met onze gedichtjes, liefdevolle producten, meditaties en events. Wat in 2015 begon als het persoonlijke dagboek van Nanne, groeide door de jaren heen tot een platform met een miljoenenbereik. Al meer dan 30 jaar zijn we (Julie & Nanne) vriendinnen en nu gingen we ook dit avontuur samen aan.


  Eigenlijk was het nooit de bedoeling om van Lief Leven een bedrijf te maken, maar we kregen steeds meer vragen van mensen die de gedichtjes op bijvoorbeeld een tas of armband wilden. Zelfs kwamen er steeds meer foto’s van mensen die een Lief Leven tatoeage hadden laten zetten. Zo ontwikkelde zich onze webshop, maar veel meer nog dan deze ontwikkelingen worden wij blij van het echte contact. De verbinding met jullie. Wát een bijzondere verhalen hebben we met jullie mogen delen de afgelopen jaren. Woorden schieten tekort (zelfs voor een dichter haha).

  We hopen dat we een stukje herkenning kunnen bieden, de wetenschap dat je niet alleen bent. We doen het samen. We hopen af en toe een lichtpuntje in het donker te kunnen zijn en vooral een reminder om met open ogen en hart te leven.

  Lief(devol) leven dat is waar we voor staan en gaan  

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »