Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Welke edelsteen past bij welk sterrenbeeld?

Edelstenen, een cadeau van de aarde van onschatbare waarde. Ze zijn prachtig dat is wat we zeker weten, maar wist je dat per sterrenbeeld verschilt welke edelsteen het best past? Onze selectie vind je hier.

Edelsteen sterrenbeeld Steenbok

De Steenbok is ambitieus, stabiel (veilig), betrouwbaar, bescheiden en wat voorzichtig. De Steenbok is degene die je belt bij nood en het voor je oplost. Een vriend als Steenbok is een feestje. De edelsteen voor het sterrenbeeld Steenbok is de Opaal (Dendriet).

Edelsteen sterrenbeeld Waterman

De waterman is onbevooroordeeld, artistiek, creatief en een tikje rusteloos. De Waterman bel je als je een probleem hebt en niemand de oplossing kan bedenken. De Waterman verzint iets origineelst. De edelsteen voor het sterrenbeeld Waterman is de Amazoniet. 

Edelsteen sterrenbeeld Vissen

De Vissen zijn de gevoeligste van alle sterrenbeelden. De Vissen is gevoelig, sympathiek, fantasierijk, behulpzaam en bescheiden. De Vissen bel je als je er doorheen zit en een goed gesprek wil met iemand die écht luistert en je begrijpt. De edelsteen voor het sterrenbeeld Vissen is de Amethist. 

Edelsteen sterrenbeeld Ram

De Ram is vurig en avontuurlijke. Het is het jongste sterrenbeeld van de dierenriem en dat uit zich in avontuurlijke, nieuwsgierige en levendige karaktereigenschappen bij de Ram. Ze zijn extravert, dominant, vechtlustig en onafhankelijk. De vurige Ram bel je spontaan op om verrassingsvakantie te gaan. Binnen 10 minuten staan ze bij je op de stoep voor het avontuur. De edelsteen voor het sterrenbeeld Ram is de Jaspis Breccie.

Edelsteen sterrenbeeld Stier

De Stier kenmerkt zich door de koppigheid maar is ook ontzettend betrouwbaar, standvastig en zorgzaam. De Stier bel je op als je feedback wil op een belangrijk project. De Stier is eerlijk en durft te zeggen waar het op staat. De edelsteen voor het sterrenbeeld Stier is de Rozenkwarts.

Edelsteen sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen, zoals de naam al doet vermoede hebben ze 2 kanten. En dat maakt ze wispelturig, echte twijfel konten. De Tweelingen worden verder gekenmerkt door hun intelligentie, rusteloosheid, nieuwsgierigheid en opgewekte karakter. De Tweelingen bel je als je een duidelijk plan heb voor je vrijdagavond en hun aanwezigheid waardeert. Ze worden het meest blij als jij de leiding neemt en de keuzes al gemaakt heb. De edelsteen die bij het sterrenbeeld Tweelingen hoort is de Agaat.

Edelsteen sterrenbeeld Kreeft

Kreeft, de lieve, zorgzame, empathische, huiselijke en verzorgende. De Kreeft bel je op als je ziek bent. De Kreeft komt met liefde voor je zorgen. De edelsteen die bij het sterrenbeeld Kreeft hoort is de Calciet (groen).

Edelsteen sterrenbeeld Leeuw

Doorzetters, ambitieus, temperamentvol, stabiel dat zijn de Leeuwen. Als je er even doorheen zit dan bel je de Leeuw voor motivatie. De edelsteen die bij het sterrenbeeld Leeuw hoort is de Bergkristal.

Edelsteen sterrenbeeld Maagd

De Maagd is zakelijk, kritisch, analytisch, grappig, en praktisch. De Maagd bel je op om je contractbespreking door te nemen. De Maagd zet je aan het denken en kijkt kritisch of dit echt de beste voorwaarde voor je zijn. De edelsteen die bij het sterrenbeeld Maagd hoort is de Carneool.

Edelsteen sterrenbeeld Weegschaal

Weegschalen zijn verstandig, geen onnodige risico's nemen ze. Je belt hun op als je met wraakgevoelens zit en die tot een actie wil brengen. De Weegschaal brengt je tot inzichten en de mogelijke gevolgen voor je in kaart. Mmm, dan toch maar niet. Verder kenmerkt de Weegschaal zich vriendelijke, besluiteloze, diplomatieke en vreedzame karakter. Eigenlijk zijn ze een beetje een allemansvriend. De edelsteen die het bij bij het sterrenbeeld Weegschaal hoort is de Agaat Mos.

Edelsteen sterrenbeeld Schorpioen

Schorpioen zijn hebberig en jaloers, maar ook extreem loyaal. Maak nooit een Schorpioen boos want zij hebben een uitstekend geheugen en kunnen maar slecht vergeven. De Schorpioen bel je op om steun te zoeken na een ruzie. De Schorpioen is er voor je en kiest altijd jouw kant. De edelsteen die bij de Schorpioen past is Aquamarijn.

Edelsteen sterrenbeeld Boogschutter

De vrijheidsstrijders onder ons Boogschutters. Andere eigenschappen zijn humorvolle, openhartige, ongeduldige enthousiaste karakters. De Boogschutter bel je op om mee te doen aan een demonstratie tegen vrijheidsbeperkingen. Met een fakkel van liefde gaan zij naast je staan. De edelsteen die bij de Boogschutter past is Lapis Lazuli. 

Zoeken