Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ghislaine Engel - Maandag 16 Januari 2021

  Lief sterrenbeeld Waterman, jouw seizoen is gekomen!

  Horoscoop Waterman datum: 20 januari t/m 18 februari

   

  Horoscoop Steenbok datum: 22 december t/m 20 januari

  Lieve Waterman, jij bent een echte wereldverbeteraar. Naast dat je intelligent bent, help je namelijk anderen maar al te graag. Daarna alle ruimte om plezier te maken.

  Vanaf de zijlijn, bekijk ik het bestaan. Ik bijzonder en bewonder. Ik ga op mijn manier het leven aan.

   

  Eigenschappen sterrenbeeld Waterman

   

  1. Een Waterman is een echte denker

  Mensen met sterrenbeeld Waterman hebben er een handje van dingen soms te overdenken en hun gedachten staan maar zelden stil. Dit kan ervoor zorgen dat ze soms onnodig gestrest en rusteloos worden. Maak van een mug geen olifant, lieve Waterman. Dan komt alles vanzelf goed.

   

  1. Watermannen hebben humor

  Ondanks dat het een soort humor is die wellicht niet iedereen kan waarderen, kun je absoluut lachen met een Waterman. Ze zullen hun best doen om plezier te maken en een lach op je gezicht te toveren.

   

  1. Een Waterman helpt anderen graag

  Zoals boven al geschreven staat, zijn Watermannen echte wereldverbeteraars. Ze helpen anderen graag en dan ook zonder hier iets voor terug te vragen of verwachten. Dit maakt ook dat ze vaak ook goed in staat zijn om problemen op te lossen. Zo zien ze vaak kansen waar anderen deze niet zien. Wel hebben ze hierna vaak weer even wat tijd voor zichzelf nodig om op te laden.

   

  1. Watermannen hebben veel fantasie

  Een Waterman heeft een rijke fantasie en een sterke verbeelding. Dit kan te wijten zijn aan de sterke intuitie van het sterrenbeeld en aan het feit dat ze erg intelligent zijn. Zoals bovengenoemd denken ze over alles na, dus ook hun levendige fantasieën.

   

  1. Watermannen houden van praten

  Wanneer je met iemand met sterrenbeeld Waterman praat over een onderwerp waar zij gepassioneerd over zijn, dan kunnen ze zich ontpoppen tot echte spraakwatervallen. Ze vertellen graag honderduit over waar ze voor staan en wat ze in het leven willen bereiken.

  Sterrenbeeld Waterman en de liefde 

  Het sterrenbeeld Waterman is graag onafhankelijk, en kan zich daarom vaak iets minder makkelijk binden dan andere sterrenbeelden. Ze kunnen in het begin ook wat meer moeite hebben met nieuwe mensen toelaten in hun leven, maar wanneer het ijs gebroken is zijn ze loyaal en oprecht en bereid alles voor hun partner te doen. Wel moet de match op een zelfde niveau zitten als zij, anders zullen Watermannen zich snel kunnen gaan vervelen..

   

  Sterrenbeeld Waterman Match

  De perfecte match staat geschreven in de sterren, Watermannen zijn het beste in een koppel met: Ram, Tweeling of Boogschutter.

  Sterrenbeeld Waterman match met Ram

  Dit is de basis van een goede relatie. Doordat de Ram attent is en veel energie heeft, spreken zij Watermannen aan. Dit zorgt namelijk voor een relatie waar passie en spontaniteit de basis vormen. Klinkt goed toch?

  Sterrenbeeld Waterman match Tweeling

  Beiden luchttekens, dus een ‘match made in heaven’. De Waterman waardeert de intelligentie van een Tweeling, wat wel een belangrijke overeenkomst is tussen de twee. Daarnaast zijn Tweelingen spontaan en openhartig, kortom alles wat een Waterman zich kan wensen.

  Sterrenbeeld Waterman match Boogschutter

   Een Waterman met een Boogschutter, oftewel, het meest avontuurlijke koppel van de dierenriem. Beide enorme reislust en behoefte aan avontuur zorgt ervoor dat het nooit een moment saai zal zijn in de relatie.

   

  Horoscoop set sterrenbeeld Waterman

  Wil jij het meeste uit jouw Waterman eigenschappen halen? Dan heb je veel profijt bij een edelsteen die je minder goede eigenschappen afzwakt en je goede eigenschappen versterkt. Wij hebben dit setje voor je samengesteld, inclusief gedicht over jouw persoonlijkheid.

   

   

   

   

   

   

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »