Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Sharon van Bekkum Marks - Zondag 17 November 2022

  Volle maan in Stier (8 november 2022)

  Op dinsdag 8 november om het weer volle maan. Deze keer in Stier. De volle maan van dinsdag 8 november 2022 is deze keer een stuk intenser. Dit komt omdat de zon en de maan precies in lijn met elkaar zijn wat zorgt voor een maansverduistering. Tijdens een maansverduistering komt er een nog krachtigere energie vrij.

   

  Volle maan in Stier

  De Stier geeft een stabiele, volhardend, betrokken en geduldige energie. Dit is dus de tijd om je doelen achterna te jagen en structuur in je leven aan te brengen. Maar wie weet is jouw droom al naar je onderweg… tijdens een maansverduistering is de energie zo krachtig dat er bijzondere kansen op je pad kunnen komen. De Stier wacht hier liever niet op en wil een veilig en stabiel leven. Je vindt tijdens deze volle maan veiligheid in financiën erg belangrijk en kan een grotere dwang naar financiële stabiliteit verlangen. Je kan je afvragen of je het echt wel zo goed doet in het leven. Laat je niet leiden door deze energie, het is van tijdelijke aard. De Stier kan je dwang naar veiligheid in financiën vergroter, wees je bewust van de energie, aanschouw het en bedank het. ‘Ik ben veilig’ is een fijne affirmatie tijdens deze volle maan.

   

  Schorpioen in zon

  Het zonnesteken wat gepaard gaat met de volle maan is Schorpioen. Dat betekent dat deze twee sterrenbeelden recht tegenover elkaar staan en ieder met een eigen afgevende energie en dat kan jouw doen en laten beïnvloeden. Waar de Stier stabiel, volhardend en gestructureerd is heeft de Schorpioen juist een enorme behoefte aan het onbekende verkennen. Buiten de gebaande paden wandelen. De energie van de Schorpioen nodigt je uit om te reflecteren op onderwerpen die de Stier belangrijk vindt, zoals je financiële situatie. Schorpioen staat voor transformatie en de Stier voor doelen achter najagen. Stel jezelf de vraag op welke vlakken je het onbekende mag gaan verkennen. Wat houd je tegen? Welke emotie zit er verschuilt achter het niet doen? De Stier houdt van veiligheid en vindt het lastig om emoties toe te laten, laat staan op in te zoomen. Gebruik dus de energie van de Schorpioen en ga op ontdekkingstocht naar hoe jij nog meer jij kan worden en focus je op het onderwerp financiën.

   

   

  De kracht van de volle maan in Stier benutten

  De Stier nodigt je uit om naar je financiële situatie te kijken. De Schorpioen nodigt je uit tot transformatie. Ben je nu in je volste potentie of voelt het dat er nog een onbekend stuk is wat je wel wilt verkennen maar niet doet? Welke emotie hangt hier achter? Is het angst, is het onzekerheid? Waar komt deze emotie vandaan en hoe kan je liefde brengen naar dit gevoel? Het wegnemen en het wél doen. Tijdens de volle maan meditatie gaan we hierop in. We staan stil bij de blokkades van het niet doen, het zoeken naar je veiligheid en hoe je de energie kan laten stormen waardoor je het dus wél gaat doen.

  Wat het is dat je wil doen en welke blokkade (gekoppeld aan een emotie) hieraan hangen is voor iedereen andere. Daarom nodigen we je van harte uit voor onze online meditatie en ga op ontdekkingstocht. Je ontvangt de meditatie na aanschaf in je mailbox en volgt deze op je eigen gemak.

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »