Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Sharon van Bekkum Marks - Dinsdag 16 Juni 2020

  Alles over het sterrenbeeld Kreeft, van liefde tot eigenschappen

  Kreeft: 22 juni t/m 22 juli

  Lieve Kreeft, wat ben jij een gevoelig en lief mens. Een sterrenbeeld die een bepaalde rust over zich heen heeft, maar ontzettend veel van binnen voelt. Benieuwd naar de karaktereigenschappen en hoe het sterrenbeeld Kreeft het in de liefde doet? We nemen je graag mee in de wonderlijke wereld van de Kreeft.

   

  Eigenschappen van sterrenbeeld Kreeft: de goede (en slechte)

  1. Gevoelig maar vol liefde

  De Kreeft voelt veel (echt veel), prikkels van buitenaf komen allemaal binnen. Dat is soms best een flinke hap om te verwerken. De emoties van anderen kunnen beïnvloeden hoe jij je voelt en daardoor kunnen je emoties soms niet als ‘eigen’ voelen. Weet dat dit bij jouw karaktereigenschappen past en accepteer het. Op het moment dat je het accepteert zal je zien dat er ruimte ontstaat om een manier te vinden om de vele prikkels er te laten zijn maar niet de overhand te laten nemen. Het sterrenbeeld Kreeft is gevoelig, maar kan zich hierdoor ook ontzettend goed in anderen verplaatsen. De Kreeft voelt vaak direct wat er écht aan de hand is en biedt graag steun of hulp. Gevoelig maar vol liefde.

   

  2. Mij-momenten brengen je tot rust

  De Kreeft heeft mij-momenten nodig, om op te laden. Het liefst veilig thuis met een film, goed boek of muziek op. Even afgesloten van de prikkels van buitenaf.

   

  3. Je komt vaak gereserveerd over naar de buitenwereld

  Veel van jouw vrienden zullen je omschrijven als een rustig en koel persoon, die zich niet snel laat meeslepen. Dit komt omdat je een echte kat-uit-de-boom kijker bent. In het begin stel jij je zelden direct open en langzamerhand leren alleen de personen uit jouw binnenste kring de échte jij kennen.

   

  4. Introvert en extrovert te gelijk

  Het sterrenbeeld Kreeft voert eigenlijk een innerlijke strijd vanbinnen. Aan de ene kant wil je ontzettend graag in huis opladen en je terugtrekken in je cocon, maar aan de andere kant wil graag onder de mensen zijn en je uitdrukken. Een goede balans hierin vinden is een uitdaging voor de Kreeft.

   

  5. Zo trouw als een Kreeft

  Die ken je vast nog niet, maar had ook prima gekund. Iemand met het sterrenbeeld Kreeft is ontzettend loyaal, zowel op vriendschappelijk als romantisch gebied. Op romantisch gebied moet (met name de mannelijke Kreeft) wel echt geloven dat de partner de ware is, anders kan de Kreeft zich niet volledig binden. Zodra een Kreeft zich aan je heeft gebonden vindt de Kreeft het moeilijk om los te laten. Dit kan grotendeels gevonden worden in het afhankelijke karakter van een Kreeft.

   

  6. Je bent extreem onafhankelijk of juist afhankelijk

  Hier zit vrijwel geen middenweg in. De Kreeft is een sterrenbeeld die gekenmerkt wordt door de tegenstrijdige eigenschappen. Zoals bijvoorbeeld bij de onafhankelijkheid. De Kreeft heeft voldoende ambitie en doorzettingsvermogen om te doen wat gedaan moet worden. Maar aan de andere kant zoekt de Kreeft veel emotionele bevestiging en steun bij anderen op. Een Kreeft die de balans heeft gevonden tussen deze twee zal succesvol en enorm zelfstandig zijn.

   

  7. Niks zo veranderend als een Kreeft

  Het sterrenbeeld Kreeft voelt veel en wordt eenvoudig beïnvloed door prikkels van buitenaf. Zo kan een Kreeft qua humeur ook snel omslaan. Het ene moment kan je heel vrolijk zijn en even later verdrietig of chagrijnig. Zoek dit niet (altijd) bij jezelf, vaak hebben emoties van anderen een invloed op je zonder dat jij dit doorhebt.

   

  Sterrenbeeld de Kreeft en de liefde

  Och, de Kreeft, wat ben jij gek op liefde. Het is vaak een missie voor je om je maatje voor het leven te vinden. Iemand die jij kan beschermen. Maar, je bent ook ontzettend beschermend naar jezelf toe. Daarom kan het vaak lang duren voordat jij je echt openstelt voor een ander. Maar als je dit eenmaal doet ben je loyaal, beschermend en goudeerlijk.

   

  Welk sterrenbeeld past het best bij de Kreeft?

  Volgens de sterren passen de sterrenbeelden Maagd, Schorpioen, Stier of Vissen het best bij het sterrenbeeld Kreeft. Hieronder een overzichtje waarom dit zo is:

  Sterrenbeeld Kreeft & Steenbok:

  Dit is een match die werkt zolang beide er écht voor gaan. De Kreeft & Steenbok kunnen maatjes voor leven zijn, mits ze een manier vinden om beide om te gaan met hun gevoelige karakters. De Kreeft kan dit eerder uiten dan de Steenbok waardoor er verwarring en onbegrip in de relatie kan ontstaan. Maar in de basis passen de sterrenbeelden op betrokkenheid en emotioneel vlak erg bij elkaar.

  Sterrenbeeld Kreeft & Waterman:

  Wij geloven dat liefde alles kan overwinnen, maar jullie zullen het wel zwaar krijgen. Jullie sterrenbeelden hebben niks gemeen, geen eigenschappen of bezigheden. De kunst is om de Waterman genoeg te interesseren. Maar een slimme Kreeft kan ook de Waterman aan zich binden.

  Sterrenbeeld Kreeft & Vissen:

  De empathie en betrokkenheid van de Vissen past perfect bij het begrip en de bevestiging die de Kreeft voelt. Als jullie elkaar eenmaal gevonden hebben kunnen jullie volledig in elkaar opgaan. Enige gevaar is dat de buitenwereld verwaarloosd kan worden. Probeer ook ruimte voor anderen over te houden.

  Sterrenbeeld Kreeft & Ram:

  Niks zo vurig als een Ram. De Ram loopt snel over gevoelens heen en het sterrenbeeld Kreeft vindt dit allesbehalve fijn. Maar met goede gesprekken kan ook de Ram begrip tonen. Een relatie tussen deze sterrenbeelden kent veel diepe dalen maar ook hoge pieken. En praten is het sleutelwoord.

  Sterrenbeeld Kreeft & Stier:

  Het sterrenbeeld Kreeft past perfect bij de Stier. De Stier is zorgzaam, heeft een groot inlevingsvermogen en is erg trouw. De Kreeft kan de nodige bevestigingen vinden bij de Stier. Samen kunnen zij een ijzersterk front vormen. Echte maatjes voor het leven.

  Sterrenbeeld Kreeft & Tweelingen:

  De Tweelingen is over het algemeen erg spraakzaam en nerveus. Door de nervositeit van de Tweelingen kan de Kreeft zich zonder duidelijke oorzaak ook nerveus gaan voelen. Dit komt door de overgevoeligheid van de Kreeft. De Kreeft eist liever niet zijn/haar plek op en zal dus een beetje weggecijferd worden door een Tweelingen. Maar ook hier geloven we dat liefde alles kan overwinnen, alleen de Kreeft dient dan wel zijn/haar plek op te leren eisen in de relatie. De Tweelingen zal de Kreeft voldoende uitdagen om zichzelf te blijven ontwikkelen. Een valkuil in de relatie is dat de Tweelingen te dominant wordt over de Kreeft.

  Sterrenbeeld Kreeft & Kreeft:

  Jullie begrijpen elkaar écht. Al kan het wel lastiger worden zodra de één de ander kwetst. Want als dat gebeurt kruipen ze beide terug in hun schulp en is er niemand in de relatie die het gesprek aangaat.

  Sterrenbeeld Kreeft & Leeuw:

  De eigenschappen trouw, romantisch en gul van de Leeuw passen perfect bij de Kreeft. Maar, de Leeuw is erg onafhankelijk en houdt van aandacht. De vaak onzekere Kreeft die veel bevestiging zoekt en erg afhankelijk kan zijn, gaat hier erg lastig mee om. Maar de succesvolle en onafhankelijke Kreeft die de balans vanbinnen heeft gevonden, past wél perfect bij de Leeuw. Samen zullen ze elkaar naar een hoger niveau tillen.

  Sterrenbeeld Kreeft & Maagd:

  Het kan haast niet beter. Voor veel sterrenbeelden is de Maagd te kritisch, maar de Kreeft kan hier tegen en groeit juist extra door de Maagd.

  Sterrenbeeld Kreeft & Weegschaal:

  De Weegschaal is wat oppervlakkig en te veel gefocust op uiterlijk voor de Kreeft. De Kreeft hecht minder waarde aan mooie kleding of kunst. De relatie kan wel werken, mits ze iets vinden waar beide erg geïnteresseerd in zijn. Al blijft de valkuil dat de Kreeft meer diepgang zoekt.

  Sterrenbeeld Kreeft & Schorpioen:

  De Schorpioen is alles wat de Kreeft zoekt. De Schorpioen komt wat over als een binnenvetter, maar juist door de mysterieuze uitingen van de Schorpioen, raakt de Kreeft geboeid. De Kreeft kijkt dwars door de schild van de Schorpioen heen en samen kunnen ze een prachtige emotionele band ontwikkelen.

  Sterrenbeeld Kreeft & Boogschutter:

  De Boogschutter houdt van avontuur, het liefst tot in het late uur. Een vrije ziel kenmerkt de Boogschutter. De Kreeft zal niet genoeg bevestiging krijgen van de Boogschutter. De Boogschutter kom onbetrouwbaar en roekeloos over op de Kreeft. Om deze relatie te laten werken dienen beide zich 101% in te zetten. De Kreeft dient te leren loslaten en de Boogschutter moet zich meer binden. Ze kunnen elkaar wel op persoonlijk vlak prachtig laten groeien.

   

  Sterrenbeeld set Kreeft

  Wil jij het meeste uit jouw Kreeft eigenschappen halen? Dan heb je veel profijt bij een edelsteen die je minder goede eigenschappen afzwakt en je goede eigenschappen versterkt. Wij hebben dit setje voor je samengesteld, inclusief gedicht over jouw persoonlijkheid. Met de kortingscode trotsekreeft krijg jij 10% korting op de edelsteen set van de Kreeft.

  Edelsteen set van sterrenbeeld Kreeft met gedicht

  • Sharon Sharon

   Geplaatst op vrijdag 16 december 2022 16:05

   Hi Rother, de edelsteen Kreeft vind je hier: https://www.liefleven.com/edelsteen-sterrenbeeld-kreeft.html

  Toon meer

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »