Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Sharon van Bekkum Marks - Maandag 17 Juli 2023

  De volle maan op 1 augustus: wat je voelt & waar je op mag focussen

  Wanneer de nachtelijke hemel op 1 augustus 2023 wordt verlicht door de stralende volle maan, bevinden we ons in een bijzondere periode van reflectie en vernieuwing. Op deze betoverende nacht verwelkomen we de volle maan in het teken van Waterman. Maar wat betekent de volle maan van 1 augustus precies voor ons?

   

  De betekenis van volle maan in Waterman op 1 augusts

  Het sterrenbeeld Waterman, de drager van levensenergie, is een symbool van innovatie, vrijheid en idealen. Met de volle maan van 1 augustus in dit teken krijgen we de kans om onze toekomstdromen en idealen opnieuw te overwegen. Dit is het moment om te kijken naar de toekomst met een frisse blik en nieuwe hoop.

   

  De volle maan op 1 augustus: een tijd van verbinding

  Onder het licht van de volle maan van 1 augustus worden we uitgenodigd om onze gemeenschappelijke idealen te erkennen en te vieren. Het is een tijd van verbinding - met onszelf, met elkaar en met de wereld om ons heen. Dit is dé nacht om te dromen, om te visualiseren, om ons hart te openen voor nieuwe mogelijkheden. Welke verandering wil je in je leven en in de wereld zien?

   

  De betekenis van zon in Leeuw, en maan in Waterman

  Terwijl de maan het teken Waterman binnenwandelt, nestelt de zon zich in het stralende teken van de Leeuw. De volle maan van 1 augustus presenteert ons met een boeiende paradox: de zon in het hartstochtelijke teken van de Leeuw en de maan in het intellectuele en vrijheidminnende Waterman.

  Dit spanningsveld roept ons op om een balans te vinden tussen hart en geest, tussen ons verlangen naar zelfexpressie en onze behoefte aan vrijheid en verandering. Hoe kunnen we tijdens deze volle maan van 1 augustus onze innerlijke passies verenigen met onze hogere idealen?

   

  Opdracht tijdens de volle maan van 1 augustus

  Laten we van deze krachtige nacht van de volle maan van 1 augustus gebruik maken om te reflecteren. Maak een moment van stilte, zoek een rustige plek, en mediteer onder het heldere licht van de maan. Laat de moed van de Leeuw je inspireren om je eigen waarheid te leven en de visie van de Waterman je begeleiden in de richting van je idealen. Stel jezelf de vraag: 'Hoe kan ik mijn innerlijke vuur gebruiken om positieve verandering in de wereld te brengen?'

   

  Wat voel jij deze volle maan? Wil je het delen in de reacties?

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »