Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ghislaine Engel - Donderdag 17 Februari 2021

  Het seizoen van de Vissen is hier! Lees hier alles over eigenschappen en liefde.

  Horoscoop Vissen datum: 19 februari t/m 20 maart

  Lieve Vis, jij bent het gevoeligste teken in de dierenriem. Daardoor voel je moeilijkheden van anderen vaak direct aan en ben jij meteen de helpende hand. Je geniet van waardevolle relaties maar bent ook graag op zijn tijd op jezelf.


  'Ik zwem met de stroming mee.Verzetten heeft geen zin.Ik zorg het liefst voor alles
  en iedereen en doeniets tegen mijn zin in.'

   

  Goede en slechte eigenschappen sterrenbeeld Vissen

   

  1. Vissen hebben een spirituele kant

  Of ze er nou actief mee bezig zijn of niet, van nature hebben Vissen een spirituele kant. Probeer hier in contact mee te komen en het grotere geheel te zien van gebeurtenissen. Dit brengt vaak een deken van rust en voorkomt onnodige gevoelens van stress. Ontdek dus jouw spirituele kant, lieve Vis.

  1. Vissen zijn romantisch

  Een groot romantisch gebaar, je maakt er een Vissen erg blij mee. Ze willen zich maar wat graag bijzonder en geliefd voelen door zijn of haar partner. Gelukkig is dit niet enkel een richtingsverkeer, ze zijn zelf ook graag romantisch voor hun partner. Lucky you!

   

  1. Vissen hebben soms tijd alleen nodig

  Hoewel Vissen veel waarde hechten aan persoonlijke relaties, zowel in de liefdes als bijvoorbeeld familie, hebben zij op den duur ook tijd nodig voor zichzelf. In feite hebben zij dan even een pauze nodig van alles en moeten dan weer even opladen. Dit zit dus in hun natuur, voel je daarom niet persoonlijk aangevallen wanneer een Vissen in jouw omgeving dit doet.

   

  1. Vissen dromen soms weg

  Vissen kunnen echte dromers zijn en zichzelf verliezen in hun eigen fantasieën.  Dit is dan wel een positief punt voor hun creativiteit, welke hiermee kan worden versterkt. Wel is het belangrijk de grens in zicht te houden in hun dromerig houding. Deze wordt niet in elke situatie even gewaardeerd..

   

  1. Vissen vinden innerlijk belangrijk

  Vissen zijn erg gesteld op de diepere connectie die zij met iemand kunnen opbouwen. Alleen op iemands uiterlijk af gaan is voor hen te oppervlak en ze leren iemand liever goed kennen. Daar komt bij dat een persoon ook wel echt deze diepgang moet hebben, anders zijn Vissen al snel op je uitgekeken.

   

  Sterrenbeeld vissen en de liefde

  Vissen hebben over het algemeen hoge verwachtingen als het gaat om de liefde, dit kan dus weleens een valkuil zijn. Daar komt bij dat ze vaak meer liefde geven dan willen ontvangen en er het gevaar loert dat er misbruik van hen wordt gemaakt. Heb je een Vissen als minnaar? Dan zal deze relatie vol zitten met passie en versmelting van elkaar.

   

  Sterrenbeeld vissen past bij:

  De perfecte liefdesmatch staat geschreven in de sterren, Watermannen zijn het beste in een koppel met: Kreeft, schorpioen en steenbok.

   

  Sterrenbeeld Vissen match met Kreeft

  Beide tekens zijn erg gevoelig en kunnen zich goed in de ander verplaatsen. Dit zal er ook voor zorgen dat er weinig grote discussies zullen plaatsvinden in deze match. Respect staat hoog in het vaandel en emoties staan op nummer 1. Een valkuil kan wel zijn de luxe waar kreeft gek op is, waar Vissen dan weer geen waarde aan hecht. Materialisme is niets voor de diepgaande Vissen.

   

  Sterrenbeeld Vissen match Schorpioen

  Deze match gaat goed samen omdat zowel Vissen als Schorpioenen allebei op zijn tijd wat vrijheid en tijd voor zichzelf nodig hebben. Omdat beiden partijen dit nodig hebben is er begrip voor elkaar wat voor een balans zorgt. Nog een fijne eigenschap binnen deze match is dan Vissen zich heel veilig voelen bij Schorpioenen, zij willen namelijk graag helpen het beste in hem/haar naar boven te halen.

   

  Sterrenbeeld Vissen match Steenbok

  Tegenpolen trekken elkaar aan, wordt weleens gezegd. Dit is in ieder geval wel zo voor deze match. De Steenbok kan erg hard zijn in vergelijking met de gevoelige Vis, maar deze tegenstelling is ook wat zo leuk is aan elkaar. Van elkaar kun je leren en zo groei je persoonlijk en in je relatie. Er is dus wel vaak wat ‘opstart tijd’ nodig voor deze match.

  Horoscoopset sterrenbeeld Vissen

  Wil jij het meeste uit jouw Vissen eigenschappen halen? Dan heb je veel profijt bij een edelsteen die je minder goede eigenschappen afzwakt en je goede eigenschappen versterkt. Wij hebben dit setje voor je samengesteld, inclusief gedicht over jouw persoonlijkheid.

                   

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »