Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Lotus Huijsman - Maandag 16 December 2021

  Het sterrenbeeld Boogschutter vriendschapshoroscoop: eigenschappen en de beste match

  We weten denk ik inmiddels allemaal wel dat je sterrenbeeld veel kan zeggen over je persoonlijkheid en karaktereigenschappen. Ook over hoe jij relaties aangaat en deze onderhoudt, kan jouw sterrenbeeld heel wat vertellen. Zo ook over vriendschappen. Benieuwd wat jouw sterrenbeeld zegt over jouw vriendschappen, lieve Boogschutter? Lees dan snel verder.

  Eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter in een vriendschap

  Jij bent open en eerlijk en zegt wat je denkt, je bent dan ook erg direct. Een eigenschap van de Boogschutter is dat ze overal wat van proberen te maken. Het sterrenbeeld Boogschutter staat positief in het leven en zien nieuwe uitdagingen met plezier en enthousiasme tegemoet. Van nature zijn ze niet zo’n ster in stil zitten, een eigenschap van Boogschutter is dan ook een tikkeltje ongeduld. Ze voeren het plan dan ook het liefst meteen uit!

   

  Vriendschap valkuilen van het sterrenbeeld Boogschutter

  De valkuilen van de vriendschap met het sterrenbeeld Boogschutter zijn dat Boogschutters een hekel hebben aan verplichtingen. Als je afspraken tot in het detail uitstippelt worden Boogschutters erg nerveus. Ze zijn hier liever wat vrijer in. Een ander punt is dat de Boogschutter moeite heeft om uit te spreken wat hem/haar dwars zit. Hierdoor kan het sterrenbeeld Boogschutter erg chagrijnig van worden en dit kan soms uitlopen tot een ruzie.

   

  De beste vriendschapsmatch voor het sterrenbeeld Boogschutter

  De beste match staat al in de sterren geschreven. De sterrenbeelden die de beste vriendschappelijke match zijn voor het sterrenbeeld Boogschutter zijn: Ram, Waterman, Weegschaal en Leeuw

   

  Het sterrenbeeld Boogschutter vriendschap met Ram

  Het sterrenbeeld Boogschutter bouwt snel een band op met het sterrenbeeld Ram. Jij geniet zoveel mogelijk van het leven en omringt jezelf met mensen die net zoveel van vrijheid houden en uitbundig zijn zoals jij. Jouw eigenschap is dat je heel optimistisch bent en graag zoveel mogelijk wilt zien van de wereld. In een Ram vind je de perfecte vriendschap die ook erg veel zin heeft om veel met je mee te maken en in het moment leeft. De eigenschappen tussen de vriendschap Ram en Boogschutter is dat jullie erg vrijgevig zijn, eerlijk en jullie altijd klaar staan om een vriend uit de problemen te helpen.

   

  Het sterrenbeeld Boogschutter vriendschap met Waterman

  Het sterrenbeeld Boogschutter is vanwege zijn of haar positieve en vriendelijke aard een uitstekende vriend. Zij zullen er alles aan doen om er zeker van te zijn dat hun vrienden gelukkig zijn. Het sterrenbeeld Waterman voelt zich goed wanneer anderen zich ook goed voelen. Jullie zijn allebei erg optimistisch en jullie behandelen anderen op de manier waarop je zelf ook behandeld wilt worden. De eigenschappen tussen Boogschutter en Waterman zijn vlotheid en open van geest. Jullie zijn beide extravert, avontuurlijk en goedhartig. Daarom zijn jullie een perfecte vriendschapsmatch.

   

  Het sterrenbeeld Boogschutter vriendschap met Weegschaal

  De vriendschap tussen Boogschutter en Weegschalen zijn heel stabiel en heel harmonieus. Ze zijn allebei heel erg sociaal. Het sterrenbeeld Boogschutter en het sterrenbeeld Weegschaal voelen zich het prettigst in een gezelschap. Boogschutters zijn charmant, behulpzaam en houden rekening met de gevoelens van andere. Ze houden van lange en diepe gesprekken en laat dit nou net zijn waar de Weegschaal in uitblinkt.

   

  Het sterrenbeeld Boogschutter vriendschap met Leeuw

  Het sterrenbeeld Leeuw is een gangmaker. Zij zetten het feestje op gang en zijn altijd in voor een nieuw avontuur. Leeuwen willen dat iedereen het leuk heeft en daar doen zijn ook heel erg hun best voor. Daarom zijn het sterrenbeeld Boogschutter en de Leeuw een perfecte match. Beide sterrenbeelden zijn in voor een nieuw avontuur en ook nieuwe belevenissen.

   

  • Simone

   Geplaatst op woensdag 25 januari 2023 16:15

   omgg het klopt zo

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »