Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Nanne - Maandag 16 Maart 2023

  Jouw Sterrenbeeld en bijpassende edelstenen: Ram

  Als je een Ram bent, dan ben je geboren tussen 21 maart en 21 april. Rammen staan bekend om hun moed en vastberadenheid. Als Ram ben je ambitieus en doelgericht, en je gaat altijd voor wat je wilt. Maar welke edelstenen passen het beste bij jouw sterrenbeeld? In dit artikel nemen we je mee op een reis door de wereld van de Ram en de bijpassende edelstenen.


  Wat is een Ram?

  Voordat we ingaan op de edelstenen die bij de Ram passen, is het belangrijk om te begrijpen wat een Ram precies is. Het sterrenbeeld Ram is het eerste teken van de dierenriem en wordt geassocieerd met het element vuur. Rammen zijn impulsief en gepassioneerd, en ze hebben vaak veel energie. Als Ram ben je assertief en onafhankelijk, en je houdt ervan om uitdagingen aan te gaan. Uiteraard is een sterrenbeeld niet wat jou volledig definieert. Je bent altijd zoveel meer en niet in woorden of vormen te vangen. Toch is het leuk om je te verdiepen in je sterrenbeeld (en daarnaast je ascendant en andere tekens in je geboortehoroscoop) om jezelf nog beter te leren kennen.


  Ram en hun persoonlijkheid

  Als Ram ben je een geboren leider en je houdt van nieuwe uitdagingen. Je bent creatief en hebt een sterke wil, waardoor je vaak in staat bent om grote successen te behalen. Maar soms kan je ook koppig zijn en kan je moeite hebben om de meningen van anderen te accepteren. Ook kun je best wel eens impulsief zijn. Jij neemt meestal het initiatief, maar het kan je helpen om soms eerst even diep adem te halen of je te laten spiegelen door een ander voordat je grote besluiten neemt. 


  De beste edelstenen voor Ram

  Nu je meer weet over de persoonlijkheid van Ram, is het tijd om te kijken welke edelstenen het beste bij dit sterrenbeeld passen. Hieronder vind je de top 5 edelstenen voor mensen met het sterrenbeeld Ram:

  1. Granaat

  Granaat is een krachtige edelsteen die de energie van Ram kan versterken. Het is een steen van passie en toewijding, en kan je helpen om je doelen te bereiken. Granaat wordt ook wel gezien als een beschermende steen, die je kan helpen om negatieve energie af te weren. Dit kan je helpen als je soms wat te snel gaat voor anderen bijvoorbeeld. Wij hebben de Granaat prachtig verwerkt inonze chakra-oorbellen

  2. Rode jaspis

  Rode jaspis is een aardende steen die de Ram kan helpen om in contact te komen met hun innerlijke kracht. Het is een steen van moed en vastberadenheid, en kan je helpen om je zelfvertrouwen te vergroten. Rode jaspis wordt ook wel gezien als een steen van stabiliteit, die je kan helpen om balans te vinden in je leven als jouw hart brandt vol vuur. Je kan de rode Jaspis onder andere krijgen in een prachtige dubbelpuntof als hartjeshanger voor een ketting

  3. Carneool

  Carneool is een steen van passie en creativiteit, en kan Ram helpen om zijn of haar creatieve potentieel te ontdekken. Het is een edelsteen van vitaliteit en levenslust, en kan je helpen om je energie te verhogen. Carneool wordt ook wel gezien als een steen van motivatie, die je kan helpen om gemotiveerd te blijven om je doelen te bereiken. Iets wat een Ram maar al te graag doet. Carneool is niet alleen een krachtige, maar ook prachtige edelsteen die we onder andere aanbieden in een fijne ketting

  4. Bergkristal

  Bergkristal is een krachtige steen die Ram kan helpen om hun energie te zuiveren. Het is een steen van helderheid en concentratie, en kan je helpen om je gedachten te ordenen. Bergkristal wordt ook wel gezien als een steen van genezing, die je kan helpen om zowel fysiek als mentaal te genezen. Ook als je vuurtje even te hard brandt van verlangen of nieuwe plannen, kan deze edelsteen je helpen om weer even tot rust te komen. Terug naar de kern. Bergkristal is vaak een fijne edelsteen om bij je te dragen als ketting of om opverschillende plekken in huis te leggen

  5. Robijn

  Robijn is de edelsteen van passie en liefde, en kan Rammen helpen om hun romantische kant te ontdekken. Het is een steen van vitaliteit en kracht, en kan je helpen om je energie te verhogen. Robijn wordt ook wel gezien als een steen van doorzettingsvermogen, die je kan helpen om vol te houden in moeilijke tijden. Robijn is wat ons betreft één van de meest bijzondere edelstenen die er zijn. Wij bieden zowel een schitterende armband  als ketting met deze unieke edelsteen aan. 

   

  Hoe kan je edelstenen gebruiken als Ram?

  Nu je weet welke edelstenen het beste bij jouw sterrenbeeld passen, is het tijd om te leren hoe je ze kan gebruiken. Er zijn verschillende manieren om edelstenen te gebruiken, hieronder vind je enkele suggesties:
   

  Draag de edelstenen bij je

  Een van de meest eenvoudige manieren om edelstenen te gebruiken, is door ze bij je te dragen. Je kan bijvoorbeeld een armband of ketting dragen met de edelsteen die het beste bij jouw sterrenbeeld past. Zo kan je de energie van de edelsteen de hele dag bij je dragen.

   

  Mediteer met de edelstenen

  Een andere manier om edelstenen te gebruiken, is door te mediteren met de steen. Zo kan je de energie van de steen nog intenser ervaren. Ga op een rustige plek zitten en houd de edelsteen in je hand. Sluit je ogen en adem diep in en uit. Visualiseer de energie van de edelsteen die door je heen stroomt.

  Leg de edelstenen in huis

  Edelstenen hebben niet alleen een helende werking, ze zijn ook prachtig om naar te kijken. Je kan de edelstenen in huis neerzetten. Bijvoorbeeld door zelf een klein altaartje te maken. Een heilige plek in huis, waar jij je weer even verbindt met je kern of hogere zelf. Een plek om tot rust te komen. Maar het kan ook fijn zijn om edelstenen naast je bed te leggen of op een plek waar jij vaak bent, zoals je bureau. Elke plek kent weer eigen behoeften, waar je de edelstenen op kan afstemmen. En, vergeet ze niet op te laden bij het raam, in het licht van de volle maan op een seleniet oplaadschijf. 

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »