Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ghislaine Engel - Vrijdag 16 Maart 2021

  Ram, jouw seizoen is aangebroken. Lees hier over de liefdesmatch en alle eigenschappen.

  Lieve Ram, als eerste teken van de dierenriem houd je ervan haantje de voorste te zijn. Met het element vuur door je aderen stromend ben jij een echte avonturier en houd je van actie. Je houdt van eerlijkheid en spontane acties.

  Ik wil rennen. Ik wil vuur. Op ontdekkingsreis. Op avontuur.

   Horoscoop Ram 21 maart – 20 april

  Goede en slechte eigenschappen sterrenbeeld Ram

  1. Rammen zijn direct en houden van eerlijkheid

  Een Ram draait vaak niet om de feiten heen en zegt je waar het op staat. Op deze manier weet je met een Ram dus altijd waar je aan toe bent. Dit zorgt er ook voor dat ze niet tegen oneerlijkheid en onrecht kunnen. Wees dus altijd eerlijk tegen een Ram, want ze prikken zo door alle leugens heen.

   

  1. Rammen zijn ongeduldig

  Ram is een behoorlijk rusteloos sterrenbeeld. Ze zitten niet graag stil en houden daarom ook absoluut niet van wachten. Ze houden er dan ook totaal niet van om tegengehouden of afgeremd worden. Kun je de Ram niet bijhouden? Dan gaan ze liever opzoek naar iemand die dit wel kan.

   

  1. Rammen zijn van nature leiders

  Rammen zijn geboren leiders, ze bezitten van nature eigenschappen die nodig zijn om de leiding te nemen. Dit geldt zowel voor zakelijk gebied als privé. Door deze eigenschappen worden ze ook gewaardeerd en erkent als leiders. Volg de Ram, dan komt het allemaal wel goed.

   

  1. Rammen zijn avontuurlijk

  Een Ram houdt van avontuur en kan het daarom moeilijk vinden om aan een routine te wennen. Ze zijn niet gemaakt voor de dagelijkse sleur en zullen er ook alles aan doen om dit te voorkomen. Rammen voeden zich liever met nieuwe avonturen waar ze zich volledig op kunnen storten.

   

  1. Rammen zijn veroveraars

  Rammen houden ervan om te jagen. Ga je zelf achter een Ram aan in de liefde? Dan is er een grote kans dat hij/zij snel interesse verliest. Ze willen graag het idee hebben dat ze voor iemands aandacht moeten vechten en de ander echt voor zich moeten winnen.

   

  Sterrenbeeld Ram en de liefde

  Rammen in de liefde zijn vooral erg oprecht en open. Ze hebben vaak de behoefte hun liefde direct te uiten en willen weten waar ze in een relatie aan toe zijn. Het kan daarom weleens gemeen over komen, maar onthoud dan dat Rammen zich van geen kwaad bewust zijn en het niet zo bedoelen. Als een Ram eenmaal verliefd is, zet je dan maar schrap voor onverdeelde aandacht en enthousiasme.

   

  Sterrenbeeld past het best bij

  De perfecte liefdesmatch staat geschreven in de sterren, Rammen zijn het beste in een koppel met: Tweeling, Leeuw en Weegschaal.

  Sterrenbeeld Ram match Tweeling

  Het sterrenbeeld Tweeling is erg levendig en dat is precies wat de Ram in een relatie zoekt: ze willen zich niet gaan vervelen. Daarnaast zit deze relatie vol passie en zullen de vonken er van af springen wanneer deze twee samen komen.

   

  Sterrenbeeld Ram match Leeuw

  Leeuwen en Rammen zijn een perfecte match, ze hebben namelijk heel erg veel gemeen met elkaar. Ze kijken namelijk graag vooruit en willen niet blijven hangen in het verleden. Wel moet er in deze relatie gewaakt worden voor een machtsstrijd, de Leeuw wilt namelijk altijd zijn/haar gelijk halen.

   

  Sterrenbeeld Ram match Weegschaal

  Terwijl deze op papier echte tegenpolen van elkaar zijn, werkt deze match in de praktijk heel erg goed. Ze voelen zich erg tot elkaar aangetrokken wat voor waar vuurwerk zal zorgen. Een puntje van aandacht is wel of de Weegschaal de onvermoeibare Ram bij kan houden. Anders is deze relatie geen lang leven beloofd.

   

  Horoscoop set sterrenbeeld Ram

  Wil jij het meeste uit jouw Vissen eigenschappen halen? Dan heb je veel profijt bij een edelsteen die je minder goede eigenschappen afzwakt en je goede eigenschappen versterkt. Wij hebben dit setje voor je samengesteld, inclusief gedicht over jouw persoonlijkheid.

              

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »