Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ghislaine Engel - Vrijdag 17 December 2021

  Sterrenbeeld Steenbok vriendschapshoroscoop: eigenschappen en de beste match.

  Je sterrenbeeld zegt veel over je persoonlijkheid en jouw eigenschappen. Maar wist je dat deze ook veel kan zeggen over de relaties die jij aangaat en hoe je deze onderhoud? Dit is ook het geval bij jouw sterrenbeeld en vriendschappen. Benieuwd naar wat jouw sterrenbeeld over jouw vriendschappen te zeggen heeft, lieve Steenbok? Lees hieronder snel verder.

   

  Het Sterrenbeeld Steenbok in een vriendschap

  Vriendschappen zijn van groot belang in het leven van het sterrenbeeld Steenbok. Ze geven hierin wel de voorkeur aan langdurige vriendschappen die stabiel zijn van aard. Liever een klein groepje echte vrienden dan een enorme groep die je sporadisch spreekt. Steenbokken zijn in een vriendschap erg loyaal en staan graag klaar met advies. Kortom: een hele fijne vriend(in).

   

  Valkuilen vriendschap voor het sterrenbeeld Steenbok

  Steenbokken kunnen in het begin wat mysterieus zijn en de kat uit de boom kijken. Maar als je ze eenmaal kent, zijn ze niet meer te houden. Loyaliteit staat ook voor hen zo hoog in het vaandel, dat hun vertrouwen wel relatief snel gebroken kan worden.

   

  De beste vriendschapsmatch voor het sterrenbeeld Steenbok

  De beste matches staan al geschreven in de sterren, ook op het gebied van vriendschap. De sterrenbeelden die de beste vriendschappelijke match zijn voor het sterrenbeeld Steenbok zijn: Schorpioen, Vissen en Maagd.

   

  Het sterrenbeeld Steenbok vriendschap met Schorpioen

  Net als de Steenbok, houdt ook de Schorpioen er liever een paar hechte vrienden op na dan een hele groep. Ze bieden altijd een luisterend oor en staan altijd voor hun vrienden klaar. Omdat het sterrenbeeld Steenbok en Schorpioen dus evenveel waarde hechten aan de vriendschap, is dit bijna altijd een vriendschap voor het leven tussen deze twee.

   

  Het sterrenbeeld Steenbok vriendschap met Vissen

  Vissen zijn het perfecte luisterende oor. Ze zijn doordacht en behulpzaam: beiden zaken die een Steenbok erg waardeert in een vriendschap. Wel kan het eens botsen dat beide liever luisteren dan praten, wat eventueel voor confrontaties zou kunnen zorgen.

   

  Het sterrenbeeld Steenbok vriendschap met Maagd

  Het sterrenbeeld Steenbok is van nature wat meer aanwezig en nemen het voortouw in een vriendschap, precies wat de ietwat verlegen Maagd nodig heeft. Maagden vinden het namelijk fijn een vriend te hebben die het ijs kan breken en de druk wat kan wegnemen. Daarnaast zijn Maagden, net als de Steenbok, ontzettend loyaal.

  Benieuwd naar de leukste sterrenbeeld producten? Deze shop je hier.

   

   

   

   

   

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »