Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ghislaine Engel - Dinsdag 16 Mei 2021

  Vaderdag ideeën: de leukste vaderdag gedichtjes

  Moederdag zit er weer op dit jaar en nu is het tijd om op 20 juni alle (bonus) vaders in het zonnetje te zetten. Wat zegt nu meer hoeveel jij houdt van de belangrijkste man in jouw leven dan een mooi gedicht. Wij zetten hieronder de liefste vaderdag gedichtjes voor jou op een rijtje. 

   

  Mooi mens, leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen voor een lief vaderdag gedichtje voor jouw (bonus)papa. Deze hebben wij hieronder allemaal voor je verzameld, maar een eigen gemaakt gedichtje is natuurlijk ook altijd een goed idee. Uiteindelijk draait het om de liefde achter het idee. Lees je verder?

   

  Gedicht papa #1: Ik heb je door de jaren

  Ons eerste vaderdag gedichtje brengt onder woorden wat jouw vader in jouw leven betekent. Wellicht hebben jullie in het verleden wat overhoop gelegen met elkaar en dit hoort er natuurlijk allemaal wel een beetje bij. Toch was dit altijd met de beste bedoelingen en zal je dit nu je wat ouder bent een stuk beter begrijpen. Dit vaderdag gedichtje brengt dit perfect onder woorden, en shop je als mini poster (A6 formaat) via deze link. 

                                     

  Gedicht papa #2: Rots in de branding

  Dit vaderdag gedichtje is ook prachtig voor de man die altijd voor jou klaarstaat en jouw rots in de branding is. Naast dat jouw vader waarschijnlijk ontzettend trots is op jou, geld andersom vast precies hetzelfde. Zet daarom deze vaderdag jouw superheld deze vaderdag in het zonnetje met dit waardevolle gedicht als mini poster (A6 formaat). Je vindt de poster hier

                                    

  Gedicht papa #3: Pap ik ben je dankbaar

  Het derde vaderdag gedichtje is speciaal geschreven om jouw dankbaarheid te tonen op de dag dat jouw vader extra in het zonnetje staat. Bedankt hem voor al het advies dat hij altijd geeft en de open armen waarmee hij altijd voor je klaar staat. Het gedicht shop je hier als mini poster (A6 formaat). 

                            

  Gedicht papa #4: Papa betekent superheld

  Oké, deze laatste is niet echt een vaderdag gedichtje, maar met deze woorden laat je wel jouw super papa weten hoe je over hem denkt. Dat hij jouw superheld is en blijft. Kort maar krachtig zegt dit meer dan 1000 woorden. Ook dit vaderdag gedichtje shop je als mini poster (A6 formaat) via deze link. 

                           

  Trots op papa gedicht 

  Natuurlijk hebben wij ook nog wat algemenere teksten die ook prima als vaderdag gedichtje kunnen dienen of je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan om een persoonlijk vaderdag gedichtje in elkaar te zetten. Begin dan met steekwoorden die jouw vader het best omschrijven, zoek vervolgens woorden die hierop rijmen en vogel vervolgens uit welke structuur jij voor je gedicht wilt. Geen inspiratie of niet zo goed in het op papier zetten van jouw gevoelens? Dan kun je ook bij Nanne (de oprichtster van Lief Leven) een persoonlijk gedicht op maat laten maken. Meer informatie en de mogelijkheid deze te bestellen vind je hier

   

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »