Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Ghislaine Engel - Donderdag 19 Januari 2021

    Valentijnscadeau voor haar: lieve cadeautips met betekenis.

    Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur en of je nou een liefhebber bent of niet, het is natuurlijk in deze tijd helemaal leuk iemand van wie je houdt dan met een cadeau te verassen. Het is natuurlijk extra leuk om jouw vrouw of vriendin deze Valentijn te verassen met een cadeau met betekenis en laten wij daar nou genoeg producten voor in het assortiment hebben. Om jou wat inspiratie te geven voor een leuk valentijnscadeau voor haar hebben wij hieronder wat leuke items verzameld.

                   

    Origineel valentijnscadeau voor haar

     

    Valentijncadeau voor haar: Edelstenen

    Edelstenen zijn altijd een bijzonder en persoonlijk cadeau. Ze geven positieve energie en per soort hebben zij de kracht bepaalde eigenschappen te versterken of juist te verminderen. Geef haar dus voor Valentijn eens een mooie edelsteen cadeau die staat voor haar sterrenbeeld of ga voor de edelstenen set die haar kracht geeft in moeilijke tijden.

    Bekijk alle edelstenen hier

     

    Valentijnscadeau voor haar: Sleutelhangers

    Naast dat het een heel praktisch Valentijnscadeau voor haar is, zit er ook een mooie boodschap aan onze sleutelhangers. Ze zijn gemaakt van restleer waardoor ze duurzaam zijn, en ze bevatten de lieve teksten ‘Lievelingsmens’ of ‘Maatje’. De perfecte omschrijving voor jouw geliefde toch? Verkrijgbaar in het lichtroze, licht groen of bruin.

    Bekijk de sleutelhangers hier

     

    Valentijnscadeau voor haar: Armbanden met tekst

    Onze armbanden, gemaakt van roest vrij staal, zijn een van de bestsellers uit de collectie. Naast de hoge kwaliteit en keuze tussen zilver of goud, bevatten alle armbanden bijzondere en mooie teksten die je zo altijd bij je draagt. Verras haar deze Valentijn eens met een cadeau die zij dicht bij haar kan dragen en de tekst symbool staat voor jullie relatie.

    Bekijk alle armbanden met tekst hier.

     

    Valentijnscadeau voor haar: Armbanden met steen

    Opzoek naar een valentijnscadeau voor haar, welke subtiel gedragen kan worden maar ook betekenis heeft. Naast de RVS-armbanden, hebben wij ook hele mooie armbanden met stenen in de collectie. De 3 stenen staan allemaal met hun unieke kleur voor een eigenschap. De blauwe staat voor creativiteit, de witte voor helderheid. De roze steen is perfect voor Valentijnsdag aangezien deze steen staat voor liefde.

    Bekijk de armbanden met steen hier

     

    Valentijnscadeau voor haar bezorgen

    Wil je graag een Valentijnscadeau voor haar kopen, maar niet in staat deze zelf te geven? Geen probleem! Je kunt alle producten via onze webshop direct naar een ander adres laten sturen. Tip: zet tijdens het bestellen bij de voornaam ‘Lief + jouw naam’ zodat jouw lief weet van wie het cadeautje komt.

     

    Zelfgemaakt valentijnscadeau voor haar

    Naast dat je natuurlijk een mooie edelsteen of sieraad kunt geven aan jouw geliefde, is het ook enorm leuk om daarnaast een valentijnscadeau voor haar zelf te maken. Denk aan een leuke kaart knutselen van een foto van jullie, maak tegoedbonnen voor dingen om samen te gaan doen of bak bijvoorbeeld een lieve en lekkere taart voor haar. Succes gegarandeerd!

    Blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »