Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Wie wij zijn

  Allemaal individuen die de pieken en dalen van het leven kennen en vanuit hun tenen gemotiveerd zijn om anderen te helpen op hun pad van persoonlijke groei. Dat doen wij door middel van heel veel liefde de wereld in te sturen met onze gedichtjes en producten, maar ook met de Groeiprogramma's op 'Plek voor Groei'. 

  De oprichters van Lief Leven zijn Julie en Nanne en sinds hun vierde al vriendinnen. Nanne begon in 2014 met het schrijven van kleine gedichtjes en deelde die op Instagram. Al snel kwam er een groep prachtige mensen die dit ging volgen. Daaruit kwamen veel lieve reacties, maar ook veel verhalen en vragen die de juiste aandacht verdienen. We wisten ‘dit is hoe wij het verschil willen maken’. Vervolgens kwam Julie erbij en samen bouwden zij het bedrijf uit tot waar het nu staat. Vanuit de lessen die wij in ons leven hebben geleerd willen we andere mensen een hand toereiken, op weg naar een Lief Leven.


  Lief voor jezelf, anderen en de wereld om ons heen.

  Trees for All

  Wij verkopen veel producten gemaakt van papier. Daarom doneren wij een deel van onze omzet naar Trees for All. 

  Trees for All zorgt voor meer bomen en bos wereldwijd en investeert daarmee in de toekomst van onze planeet.

  Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.

  www.treesforall.nl

   

  Because we Carry

  Samen met jullie willen we niet alleen zelf groeien, maar dit ook delen met anderen. Om die reden zijn wij een partner van Because we Carry. Een stichting die heel belangrijk werk doet op de vluchtelingenkampen in Lesbos. 

  In de Lief Leven winkel in Haarlem kun je op dit moment mutsjes en dekentjes inleveren voor babies in de kampen, zodat zij in de winter warm kunnen blijven. 


  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »