Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ghislaine Engel - Maandag 25 April 2021

  Het is jouw tijd van het jaar Stier. Lees hier alles over jouw eigenschappen en liefdesmatch.

  Lieve Stier, structuur loopt als een rode draad door jouw leven. Je houdt ervan alles op een rijtje te hebben. Dit zorgt ervoor dat je nieuwe dingen en avonturen vak wat spannend vindt.

   

  Ik geniet van de kleine dingen. Weet precies waar ik wil gaan. In schoonheid en harmonie, houd ik standvastig mijn eigen route aan. 

   

  Sterrenbeeld Stier datum

  Het sterrenbeeld stier loopt van 20 april t/m 20 mei

   

  Sterrenbeeld Stier eigenschappen

   

  1. Stieren zijn koppig

  Stieren zijn zelfverzekerd en staat sterk achter hun eigen overtuigingen. Ze weten eigenlijk altijd vrijwel zeker dat ze gelijk hebben. Dit kan in sommige gevallen een valkuil zijn en hun eigen ontwikkeling in de weg staan. Probeer daarom soms eens te accepteren dat anderen ook gelijk kunnen hebben en probeer daarvan te leren.

   

  1. Stieren zijn zachtaardig

  Ondanks de koppigheid, zijn Stieren wel hele lieve personen. Ze vermijden ruzies het liefst omdat ze het ongemakkelijk vinden zich in zulk soort situaties te bevinden. Je moet bij een Stier heel ver gaan wil je hem of haar boos maken, maar als je die grens eenmaal over bent dan is er geen weg meer terug. Gelukkig proberen ze zelf zulke situaties al vaak te voorkomen door erover te praten.

   

  1. Een Stier houdt van eerlijkheid

  Stieren merken vaak al meteen aan iemand wanneer deze niet oprecht is of een leugen probeert te verkopen. Ze hebben hier bijna een soort zesde zintuig voor. Ze zijn zelf altijd open en eerlijk en verwachten dit daarom ook van anderen in hun omgeving. Probeer je ze wel voor te liegen? Dan verliezen ze snel de interesse in je.

   

  1. Stieren zijn creatief

  Een van de beste eigenschappen van een Stier is hun creativiteit. Ze hebben vaak een brede culturele interesse: muziek, films, kunst. Ze hebben oog voor detail en daardoor ook een goed gevoel voor vorm en stijl. Ze omringen zichzelf dus graag met mooie dingen, die door hen zelf of een ander gemaakt zijn.

   

  1. Een Stier houdt van structuur

  Een Stier hecht veel waarde aan een gestructureerd leven. Ze vinden het fijn om te weten wat ze te wachten staat en houden daarom niet zo veel van nieuwe dingen en veranderingen. Ze hebben graag al hun schaapjes op het drogen voor elk aspect in hun dagelijks leven.

   

  Stier sterrenbeeld liefde

  De planeet van de liefde, Venus, is heerser van het sterrenbeeld Stier. Dit zorgt ervoor dat het hebben en houden van een relatie belangrijk is in het leven van een Stier. Ook zijn het over het algemeen sensueel en fysiek ingestelde personen voor wie lichamelijke liefde ook een grote rol speelt.

  Sterrenbeeld Stier match

  De liefdesmatches staan al in de sterren beschreven. Stieren vormen het best een koppel met: Vissen, Weegschaal en Maagd.

  Sterrenbeeld Stier match Vissen

  Een Stier en een Vis is de definitie van een match made in heaven. Ze trekken elkaar aan als twee magneten. Ze houden beiden erg van harmonie en rust en dat is ook precies wat zij bij elkaar vinden. De relatie is erg stabiel en meestal van (levens)lange duur.

   

  Sterrenbeeld Stier match Weegschaal

  Weegschalen kunnen soms wat moeite hebben met het feit dat Stieren niet altijd even enthousiast zijn. Toch kunnen deze twee samen heel gelukkig worden. De Stier probeert wel altijd in alle situaties zijn/haar best te doen de Weegschaal gelukkig te houden en daarom verzoenen beiden altijd snel.

   

  Sterrenbeeld Stier match Maagd

  Deze twee samen zijn een uitstekende match. Ze voelen zich veilig bij elkaar en weten waar zij samen aan toe zijn. Ze zijn beiden integer en betrouwbaar en hoewel anderen hun relatie weleens als saai kunnen bestempelen, zijn ze samen zielsgelukkig.

   

  Horoscoop set sterrenbeeld Stier

  Wil jij het meeste uit jouw Stier eigenschappen halen? Dan heb je veel profijt bij een edelsteen die je minder goede eigenschappen afzwakt en je goede eigenschappen versterkt. Wij hebben dit setje voor je samengesteld, inclusief gedicht over jouw persoonlijkheid.

               

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »