Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jenthe - Woensdag 15 Mei 2024

  Volle maan in Boogschutter en zon in Tweelingen: wat kun je verwachten?

  De Kracht van de Volle Maan in Boogschutter op 23 mei

  Op 23 mei verlicht de volle maan de hemel in het avontuurlijke teken Boogschutter. Deze maan brengt een krachtige energie met zich mee die ons aanmoedigt om onze horizon te verbreden, nieuwe waarheden te ontdekken en onze innerlijke vrijheid te omarmen. Hoe voelt deze energie aan? Welke invloed heeft de zon in Tweelingen? En wat kunnen we verwachten tijdens deze periode? 

   

  De Energie van de Volle Maan in Boogschutter

  De volle maan in Boogschutter staat bekend om haar ongeremde en optimistische aard. Boogschutter is een vuurteken, geassocieerd met avontuur, wijsheid, filosofie en expansie. Dit teken staat erom bekend te zoeken naar hogere kennis en waarheid. Groei en expansie staan tijdens deze volle maan centraal. Of het nou het vergroten van kennis is, van wijsheid, kennis, diepgang, ervaringen: de energie van de optimistische Boogschutter kan je een duwtje in de rug geven richting jouw doelen en dromen.

   

  Tijdens deze volle maan kun je een groot verlangen voelen om uit je comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen op te doen. Het is een tijd van optimisme en ontdekking, die je aanmoedigt om je te verbinden met je diepste idealen en eerlijk te zijn over wat je écht wilt in het leven.

   

  Wist je dat de Lapis Lazuli bekendstaat om het vermogen de intuïtie te versterken? De prachtige blauwe steen zou je kunnen helpen om af te stemmen op je innerlijke waarheid. De krachten van deze steen sluiten perfect aan op de eigenschappen van de Boogschutter. Een fijne tip om dichtbij je te dragen tijdens deze volle maan of op momenten dat je met je intuïtie wilt verbinden. Bekijk de Lapis Lazuli hier. 

   

  Het Spanningsveld tussen de Volle Maan in Boogschutter en de Zon in Tweelingen

  Met de volle maan in Boogschutter en de zon in Tweelingen, ontstaat er een interessant spanningsveld tussen de twee tekens. Tweelingen is een luchtteken dat vol (intellectuele) nieuwsgierigheid zit, beweeglijk en veranderlijk is en uitblinkt in communicatie. Waar Boogschutter zich richt op de grote waarheid en zich committeert aan lange termijn doelen, is Tweelingen meer gericht op details, korte termijn plannen en wisselende interesses. Deze tegenstelling kan leiden tot een innerlijk conflict tussen enerzijds het verlangen naar diepere betekenis en anderzijds de behoefte aan speelsheid, afwisseling en beweging.

   

  Deze periode is een uitnodiging om balans te vinden tussen de toewijding aan grote dromen en kinderlijke nieuwsgierigheid. Wanneer committeer je je aan je doel en wanneer mag je spelen, variëren en ontdekken? Het is aan jou om dat aan te voelen. Beide paden bezitten waardevolle schatten. 

   

  Reflectievragen voor de Volle Maan in Boogschutter

  De volgende vragen kunnen je helpen om te navigeren in de tegenstrijdige energie van de volle maan in Boogschutter en zon in Tweelingen:

  • Wat zijn mijn grootste dromen en idealen?
   Als je heel eerlijk bent, waar verlang je dan écht naar? Komen je idealen van binnenuit, of hebben ze (deels) als doel om anderen tevreden te stellen? Als je voor jezelf zou mogen dromen, wat zijn dan de dingen waar je hart van oplicht?
  • Waar voel ik me beperkt en hoe kan ik mezelf meer vrijheid geven?
   Het teken Tweelingen heeft behoefte aan beweging, afwisseling en variatie. Als die in het gedrang komen kunnen ze zich opgesloten en beperkt voelen. Door de zon in Tweelingen, kun je deze maand ook meer behoefte hebben aan vrijheid. Is die er nu genoeg? Welke factoren staan jouw vrijheid in de weg?
  • Welke nieuwe ervaringen en kennis wil ik de komende tijd opdoen?
   Lift maar mee op de avontuurlijke energie van de Boogschutter. Welke avonturen mogen er op jouw pad komen? Wat wil je ervaren?
  • Over welke dingen mag ik me uitspreken en duidelijk communiceren?
   Tweelingen bezitten uitzonderlijke communicatieve vaardigheden. Dat maakt deze periode heel geschikt om je uit te spreken over dingen waar je misschien eerder moeilijk woorden voor kon vinden. Wat mag er gezegd worden? Tip: Agaat voor Tweelingen! 
  • Voor welke keuzes sta ik nu en welke ga ik uit de weg?
   De energie van Boogschutter nodigt je uit om korte metten te maken met twijfel en te gaan staan voor wat jij belangrijk vindt. Maar de energie van Tweelingen kan er juist voor zorgen dat je nu liever geen knopen doorhakt en je wat besluiteloos voelt. Welke kwesties vragen nu om een keuze in jouw leven? Mocht je het moeilijk vinden om die te maken, wat houdt je op dit moment tegen? Kun je de keuze misschien ook stapsgewijs maken?

  Tot Slot

  De volle maan in Boogschutter op 23 mei nodigt ons uit om onze grenzen te verleggen en onze ware verlangens te verkennen. Het is een tijd van optimisme, avontuur en diepe reflectie. Door het spanningsveld tussen Boogschutter en Tweelingen te erkennen en er balans in te vinden, kunnen we deze periode benutten om zowel onze grote dromen te visualiseren als de stappen te zetten om ze werkelijkheid te maken. Geniet van deze inspirerende energie en laat je leiden door je innerlijke wijsheid en vrijheid.

   

  Volle Maan Setje

  Ons Volle Maan Setje is speciaal samengesteld om je te ondersteunen tijdens de uitdagingen die je misschien tegenkomt tijdens volle maan. Het bestaat uit Maansteen, Bergkristal en Citrien en kan je helpen om helderheid te vinden, je intuïtie te versterken en emotioneel evenwicht te bevorderen. Bekijk de volle maan set hier.

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »