Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ghislaine Engel - Maandag 25 December 2020

  Het seizoen van sterrenbeeld Steenbok is aangebroken!

  Horoscoop Steenbok datum: 22 december t/m 20 januari

  Lieve Steenbok, als echte perfectionist ben je niet van jouw paden in het leven af te leiden. Je bent intelligent en je hiervan bewust, maar toch sta je niet graag op de voorgrond.

  Ik wil de top bereiken, maar zet mijn stappen gecontroleerd. Ik wil winnen, maar wel eerlijk. Heb mijzelf een hoge standaard aangeleerd.

   

  Eigenschappen van sterrenbeeld Steenbok.

   

  1. Je bent van nature ambitieus

   

  Het grootste doel in het leven van een Steenbok is om succesvol te zijn in het leven. Ze zijn dan ook ongelooflijk gedreven om het ver te schoppen in het leven en laten zich hierin door niets of niemand tegenhouden. Ze willen graag dat hun leven betekenis heeft.

   

  1. Je bent erg betrouwbaar

   

  Wanneer je een Steenbok iets vertelt in vertrouwen, hoef je je geen zorgen te maken dat het iemand anders ter ore komt. Steenbokken zijn namelijk erg betrouwbaar en wanneer zij je iets beloven kan je er zeker van uit gaan dat het ook (of juist niet) gebeurd. Ze stellen mensen niet snel teleur en staan ook altijd voor naasten klaar.

   

  1. Je bent slim en verstandig

   

  Deze eigenschappen kun je absoluut toeschrijven aan Steenbokken. Ze zijn vaak namelijk erg intelligent en verstandig in hun gedrag en keuzes. Zo houden ze er niet van om onnodig geld uit te geven en sparen dat geld liever op voor als het in de toekomst eens van pas zal komen.

   

  1. Je kunt goed alleen zijn en waardeert deze tijd alleen ook

   

  Mensen met het sterrenbeeld Steenbok genieten niet alleen van wat quality time met zichzelf, maar hebben dit ook nodig om op zijn tijd alles op een rijtje te kunnen zetten en weer te kunnen opladen.

   

  1. Je bent af en toe best verlegen

   

  Steenbokken zijn over het algemeen sterk in het maken en onderhouden van sociale contacten. Toch kunnen ze in grotere groepen wat meer bescheiden zijn en zich een beetje meer terugtrekken. Dit geldt echter niet voor familie of vrienden die dichtbij ze staan, zij betekenen alles voor de Steenbok en doen ze dan ook alles voor

   

  1. Je bent een perfectionist

   

  Simpelweg goed is voor de Steenbok nooit goed genoeg. Het kan altijd meer of beter. Ze streven naar een bepaalde vorm van perfectie en leggen hierin de lat hoog voor zichzelf maar ook voor anderen in hun omgeving. Dit kan soms voor frustraties en conflicten zorgen zonder dat de Steenbok zich hier echt bewust van is.

   

  Sterrenbeeld Steenbok en de liefde

   

  Steenbokken zijn doelgericht en voorzichtig, en wat de liefde betreft is dit niet anders. Ze geven hun hart niet zomaar aan iemand weg en gaan bij voorkeur alleen voor relaties met zicht op de lange termijn. Neem je echt de tijd een Steenbok te leren kennen? Dan stellen zij zich meer voor je open en zal je zien dat ze toch ook speels en onstuimig kunnen zijn. Wel moet je kunnen accepteren dat voor hen carrière het liefst altijd en voor alles gaat. Kun je dit niet, dan wordt het een hele kluif om de relatie met een Steenbok in stand te houden.

   

  Sterrenbeeld Steenbok match

  Het staat in de sterren geschreven. Deze sterrenbeeld zijn de beste match met Steenbok: Vissen, Maagd of Stier.

  Sterrenbeeld Steenbok match met Vissen

  Vissen zijn erg romantisch en weten de gevoelige snaar van de soms wat gereserveerde Steenbok te raken. De Vis geeft precies de aandacht waar de Steenbok behoefte aan heeft en overspoelt deze met liefde.

  Sterrenbeeld Steenbok match Maagd

  Maagd is net als de Steenbok zelf een aardeteken. Daarnaast komt ook het praktische en serieuze van de Maagd goed van pas. Dit is namelijk de basis voor een stabiele maar ook productieve relatie.  Vol enthousiasme gaan ze aan de slag om de relatie om de relatie te laten slagen. Die moet dan bijna wel werken toch?!

  Sterrenbeeld Steenbok match Stier

  De Stier komt qua sterrenbeeld erg dicht in de buurt bij Steenbok. Deze match werkt zo goed omdat voor beiden de neus dezelfde kant op staan. Beide sterrenbeelden staan over het algemeen hetzelfde in de relatie en nemen deze dan ook heel serieus. Vaak succesvol voor een langdurige relatie.

   

  Horoscoop set Steenbok

  Wil jij het meeste uit jouw Steenbok eigenschappen halen? Dan heb je veel profijt bij een edelsteen die je minder goede eigenschappen afzwakt en je goede eigenschappen versterkt. Wij hebben dit setje voor je samengesteld, inclusief gedicht over jouw persoonlijkheid.

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »