Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ghislaine Engel - Woensdag 22 September 2020

  Lees hier de mooie eigenschappen en liefdesmatch van sterrenbeeld Weegschaal

  Horoscoop Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober

  Lieve Weegschaal, wat is jouw hart groot en tot de nok toe gevuld met liefde. Je houdt van vriendelijkheid, bent gul en erg moedig.

  Alles is goed, zolang we samengaan. Met vrijheid in mijn ene hand, en een maatje in de ander, kan ik de wereld aan.

   

  Eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal:

  1. Je bent een uitstekende bemiddelaar

  Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal, blinken uit in het bemiddelen in moeilijke situaties. Daarom staan ze ook wel bekend als de diplomaten van de dierenriem. Ze blijven zoeken naar een oplossing om beide partijen tevreden en in balans te houden en bekijken situaties vanuit alle kanten. Eigenlijk hetzelfde wat een echte weegschaal doet, bijzonder toch?

   

  1. Je houdt van kletsen

  De weegschaal is een ontzettende kletskous! Van belangrijke gebeurtenissen tot alledaagse voorvallen, vol met energie kan de Weegschaal uren blijven vertellen. Luisteren kan daarom soms wel een uitdaging zijn door de Weegschaal omdat deze het liefst zelf voortdurend aan het woord blijft.

   

  1. Je bent een kei in het hoofd koel houden

  Weegschalen staan over het algemeen heel ontspannend in het leven. Ze maken van een mug geen olifant en kunnen goed relativeren. Zelfs in de grootste chaos haalt de Weegschaal een keer diep adem en is dan gelijk weer helemaal zijn ontspannen ik.

   

  1. Je leert graag nieuwe dingen

  Alles willen weten en open staan voor nieuwe avonturen ligt in de aard van de Weegschaal. Je bent leergierig en pikt nieuwe vaardigheden daarom ook snel op. Pas wel op dat je niet veel dingen tegelijk aanpakt, dan kan jouw leergierigheid en honger naar avontuur een valkuil gaan worden...

   

  1. Je vindt het moeilijk om keuzes te maken

  Omdat alles eigenlijk altijd in balans moet blijven voor jou, Weegschaal, vind jij het moeilijk om knopen door te hakken. Alle voor- en nadelen moeten uitvoerig worden afgewogen voordat jij vol ergens voor durft te kiezen.

   

  1. Je maakt het graag iedereen naar de zin

   Natuurlijk, lieve Weegschaal, is dit onmogelijk, hoe moeilijk je dat ook vindt. Je zult moeten leren om jezelf wat vaker op de eerste plek te zetten en te luisteren naar jouw eigen behoeftes. Deze zijn namelijk net zo belangrijk als die van elk ander. Je kunt helaas niet altijd iedereen tevreden houden.

   

  Horoscoop Weegschaal en liefde

  Weegschalen hebben dan wel niet altijd vlekkeloze relaties, maar zijn wel altijd bezig met de liefde. Het perfectionisme van een Weegschaal kan dit alleen zo nu en dan weleens in de weg staan. Wanneer nodig struinen zij namelijk zelfs de hele wereld rond om die perfecte partner te vinden. Alleen zijn is niets voor hen. Niet zo gek dat liefde een grote rol speelt in het leven van een Weegschaal, de planeet Venus is namelijk de heersende planeet van dit luchtteken.

   

  De beste match voor sterrenbeeld Weegschaal

  De sterren hebben het (bijna) nooit mis, en volgens hen is de Weegschaal de beste match met: Tweeling, Leeuw en Waterman. 

   

  Sterrenbeeld Weegschaal match met Tweeling

  Een match made in heaven! Tweelingen zijn vaak extravert, slim en grappig en dat is alles wat een Weegschaal in een partner zoekt. Gegarandeerd lachen, gieren, brullen dus wanneer deze twee samen komen.

   

  Sterrenbeeld Weegschaal match met Leeuw

   Wat een gouden combinatie is dit! De Leeuw is een echte romanticus en zal daarom de Weegschaal overladen met romantiek, lekker eten en de mooiste cadeaus. Niets is te gek voor de Leeuw om zijn/haar Weegschaal in de watten te leggen.

   

  Sterrenbeeld Weegschaal match met Waterman

  Ondanks dat de Waterman een luchtteken is, hebben heeft deze toch veel gemeen met de Weegschaal en kunnen zij goed samenzijn. Enige nadeel van deze match is de koppigheid van de Waterman die Weegschalen niet altijd kunnen waarderen.

   

  Sterrenbeeld Weegschaal setje

  Wil jij het meeste uit jouw Weegschaal eigenschappen halen? Dan heb je veel profijt bij een edelsteen die je minder goede eigenschappen afzwakt en je goede eigenschappen versterkt. Wij hebben dit setje voor je samengesteld, inclusief gedicht over jouw persoonlijkheid.

   

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »