Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ghislaine Engel - Vrijdag 25 Oktober 2020

  Lees hier over alle bijzondere eigenschappen en liefdesmatches van sterrenbeeld Schorpioen.

  Sterrenbeeld Schorpioen: 23 oktober t/m 22 november

  Lieve Schorpioen, jij gaat altijd ergens voor de volle 100% voor! Je bent doelgericht en vastbesloten en dit maakt jou ontzettend bijzonder.

  Ontspannen vind ik moeilijk, want ik vecht voor waar ik in geloof. 
  Ik maak van dromen doelen. Waar anderen wolken zien, teken ik een regenboog. 

   

  Eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen:

   

  1. Je bent een tikeltje mysterieus

   Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen kunnen worden omgeschreven als complexe persoonlijkheden. Ze laten maar zelden het achterste van hun tong zien waardoor er een mysterieus randje aan ze zit. Dit kan wel aansluiten bij de spirituele kijk op het leven, die mensen met sterrenbeeld schorpioen ook vaak hebben.

   

  1. Je hebt een magnetische aantrekkingskracht

   De schorpioen is een echte verleider: ze trekken overal direct de aandacht. Wanneer zij hun charmes in de strijd gooien zijn ze maar moeilijk te weerstaan. Daarnaast boeien en intrigeren schorpioenen anderen met groot gemak, dus hebben ze je in een oogwenk om hun vinger gewonden. Weet dus waar je aan begint voordat je iets begint met iemand met sterrenbeeld schorpioen, want ondanks dat ze een kei zijn in verleiden worden ze niet makkelijk verliefd!

   

  1. Je bent erg ambitieus

  Schorpioenen zijn erg gedreven om hun doelen te behalen, en zijn bereid hiervoor door de gaan tot het bittere eind. Ook wanneer hiervoor een strijd met een ander voor nodig is, gaan zij deze niet zomaar uit de weg. Ze laten zich namelijk echt door niets of niemand tegenhouden wanneer zij een doel hebben gesteld dat zij willen bereiken.

  1. Je hecht veel waarde aan vertrouwen

  Zowel in persoonlijke als professionele relaties, is vertrouwen voor iemand met sterrenbeeld schorpioen ontzettend belangrijk. Zelf vertrouwt hij mensen echter niet zo snel. Je moet er dus wat voor over hebben om het vertrouwen van een schorpioen te winnen. Wanneer dit eenmaal is gelukt, is de schorpioen wel een van de loyaalste personen die je zult ontmoeten.

  1. Je hebt een goed gevoel voor humor

  Lachen, gieren, brullen kun je zeker met schorpioenen: ze hebben namelijk een uitstekend gevoel voor humor. Wel moet je de grappen kunnen waarderen omdat ze soms als wat schokkend en/of te eerlijk kunnen worden ervaren. Toch zullen ze nooit opzettelijk iemand kwetsen en is de intentie en bedoeling altijd om gewoon een lolletje te maken.   

   

  Sterrenbeeld Schorpioen en liefde

  Mensen met het sterrenbeeld schorpioen zijn erg liefdevolle mensen, maar wel pas wanneer zij je hebben toegelaten. Ze worden namelijk niet makkelijk verliefd en schenken je niet zo snel hun vertrouwen. Wanneer ze zich wel hebben opengesteld en je ‘binnen’ bent, bereid je dan maar voor op een geliefde die je zal overladen met liefde. Je zult worden beloond met oneindige loyaliteit. Ze staan altijd open om de band met dierbaren te verdiepen en verbeteren, omdat zij niet graag oppervlakkige verbintenissen aangaan.

   

  Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Schorpioen?

  De sterren hebben het (bijna) nooit mis, en volgens hen matcht de Schorpioen het best met sterrenbeelden: Kreeft, Vissen of Stier.

   

   Sterrenbeeld Schorpioen & Kreeft

   Ondanks dat deze twee enorm van elkaar verschillen, zijn deze verschillen niet zo groot dat ze voor grote problemen zullen zorgen maar elkaar juist zullen aanvullen. De gevoelige Kreeft valt als een blok voor de kracht die de Schorpioen uitstraalt. Dit geeft ze namelijk een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

  Sterrenbeeld Schorpioen & Vissen

   Vissen zijn graag afhankelijk en dat is precies wat schorpioenen fijn vinden: ze nemen op het gebied van relaties maar al te graag de leiding. De liefde en toewijding die Vissen op hun gebied weer geven aan Schorpioenen, vormt de basis voor een liefdevolle relatie. Nog een pluspunt: Vissen hebben begrip voor de soms wat mysterieuze kant van Schorpioenen.

  Sterrenbeeld Schorpioen & Stier

  De grootste gelijkenis in deze match kun je vinden in de passie die ze beide zoeken in een relatie. De Schorpioen zoekt een gepassioneerde partner die loyaal is en zijn liefde niet onder stoelen of banken steekt.  

   Horoscoop set Schorpioen

  Wil jij het meeste uit jouw Schorpioen eigenschappen halen? Dan heb je veel profijt bij een edelsteen die je minder goede eigenschappen afzwakt en je goede eigenschappen versterkt. Wij hebben dit setje voor je samengesteld, inclusief gedicht over jouw persoonlijkheid.

   

                 

   

   

   

   

   

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »