Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ghislaine Engel - Dinsdag 25 November 2020

  Sterrenbeeld Boogschutter: de mooiste eigenschappen & liefdesmatch

  Horoscoop Boogschutter: 23 november t/m 22 december 

  Lieve Boogschutter, jij maakt altijd het beste van een slechte situatie en ziet overal de humor wel van in. Je bent gesteld op je vrijheid en altijd in voor avontuur.

  Ik zoek antwoorden op mijn vragen. Stap met beide benen de wereld in

  Het liefst ben ik buiten. Recht door zee en altijd in beweging.

   

  Eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter:

   

  1. Je bent van nature optimistisch

  Een Boogschutter probeert overal het beste van te maken en daarom is het glas voor hem of haar altijd halfvol. Ze staan positief in het leven en ziet nieuwe uitdagingen met plezier en enthousiasme tegemoet. Door deze levenshouding gaan zij ook erg veerkrachtig om met tegenslagen.

   

  1. Jouw dromen kunnen je niet te groot zijn

  Groot, groter, grootst. Dat is jou een Boogschutter denkt over dromen. Als je maar genoeg in jezelf gelooft, is namelijk geen droom te groot om waar te kunnen maken. Die dromen omzetten in doelen? Ook blinken Boogschutters in uit.

   

  1. Je kunt soms wat ongeduldig zijn

  Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter, zijn van nature niet zo’n ster in stil zitten. Ideeën en plannen die zij maken, voeren ze het liefst gelijk uit en liever nog gisteren dan vandaag!

   

  1. Je bent een creatieve denker

   Het brein van een Boogschutter staat maar zelden stil, ze zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Daarbij komt dat ze ook erg leergierig zijn en nieuwe vaardigheden graag uitproberen.

   

  1. Je bent heel fijn gezelschap

  Boogschutters zijn door hun positieve kijk op het leven en hun vrolijkheid hele fijne mensen om tijd mee te spenderen. Hun enthousiasme en spontane karakter werkt aanstekelijk en brengt hun gezelschap direct in een goede stemming.

   

  1. Je bent eerlijk en open

   Mensen met het sterrenbeeld boogschutter zeggen wat ze denken en zijn heel erg direct. Bij de verkeerde mensen kan dit soms dan ook wel een beetje bot overkomen. Toch hebben zij hier geen slechte bedoelingen bij en kunnen de meesten hun open en eerlijkheid gelukkig juist waarderen.

   

  Sterrenbeeld Boogschutter en liefde

   Boogschutters kunnen soms een ietwat hobbeling liefdesleven hebben. Hoewel ze er graag op los flirten met jan en alleman, kunnen ze last hebben van bindingsangst. Hun verleidelijke aard zorgt ervoor dat ze een partner moeten treffen die niet snel jaloers of onzeker wordt. Wordt een Boogschutter eenmaal verliefd? Dan wordt je overladen met liefde, warmte en verassingen. Ze blijven altijd wel heel erg gesteld op hun vrijheid en streven naar een bepaalde mate van onafhankelijkheid in een relatie.

   

  Welke horoscoop past het beste bij de Boogschutter?

  De sterren hebben het (bijna) nooit mis, en volgens hen is de Boogschutter de beste match met: Ram, Tweelingen of Leeuw.

  Horoscoop Boogschutter & Ram

  Door de avontuurlijke kant van de Ram, welke de Boogschutter ook volop bezit, kunnen jullie samen heel wat avonturen beleven. Daarnaast accepteert de Ram de goede en slechte eigenschappen van de Boogschutter waardoor dit langdurig goed kan blijven gaan in een relatie.

   

  Horoscoop Boogschutter & Tweelingen

   Aan flirten geen gebrek als deze twee samen komen! Als de Boogschutter en Tweelingen elkaar kunnen blijven boeien dan heeft de relatie absoluut kans van slagen. Beiden zetten namelijk graag de bloemetjes buiten en maken van elke dag een feestje.

   

  Horoscoop Boogschutter & Leeuw

  Heeft de Boogschutter eenmaal een Leeuw aan de haak geslagen, dan is deze een blijver. De vrijheid waar de Boogschutter zo op is gesteld, geeft de Leeuw hem of haar namelijk graag. Leeuwen zijn er om voor altijd van te houden, als je elkaar af en toe er maar aan blijft herinneren hoe veel de ander voor je betekend.  

   

  Horoscoop set Boogschutter

  Wil jij het meeste uit jouw Boogschutter eigenschappen halen? Dan heb je veel profijt bij een edelsteen die je minder goede eigenschappen afzwakt en je goede eigenschappen versterkt. Wij hebben dit setje voor je samengesteld, inclusief gedicht over jouw persoonlijkheid.

                

   

   

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »