Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ghislaine Engel - Maandag 25 Oktober 2021

  Sterrenbeeld Weegschaal vriendschapshoroscoop: eigenschappen en de beste match

  We weten denk ik inmiddels allemaal wel dat je sterrenbeeld veel kan zeggen over je persoonlijkheid en karaktereigenschappen. Ook over hoe jij relaties aangaat en deze onderhoudt, kan jouw sterrenbeeld heel wat vertellen. Zo ook over vriendschappen. Benieuwd wat jouw sterrenbeeld zegt over jouw vriendschappen, lieve Weegschaal? Lees dan snel verder.

   

  Sterrenbeeld Weegschaal in een vriendschap

   

  Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn echte sociale duizendpoten. Ze hebben vaak vele (verschillende) vrienden en houden ervan door hen omringt te zijn. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd is hoe zij hierin staan. Daarnaast zijn ze een goed luisterend oor wanneer hun vrienden advies nodig hebben, mede door de goede communicatieve vaardigheden die zij bezitten.  

   

  Vriendschap valkuilen van sterrenbeeld Weegschaal

  Weegschalen omringen zich dus graag door grote groepen, maar dit komt onder andere omdat ze zich snel alleen kunnen voelen. Daarnaast zullen ze altijd alles voor je doen en zijn het echte ‘ja-zeggers’. Dit resulteert er wel in dat er van alle sterrenbeelden het vaakst misbruik wordt gemaakt van de loyaliteit van de Weegschaal.

  De beste vriendschapsmatch voor sterrenbeeld Weegschaal

  De beste match staat al in de sterren geschreven. De sterrenbeelden die de beste vriendschappelijke match zijn voor sterrenbeeld Weegschaal zijn: Leeuw, Boogschutter en Tweeling.

   

  Weegschaal vriendschap met Leeuw

  Net als de Weegschaal houden Leeuwen ervan om omringt te zijn door een grote groep vrienden en staan ze graag in het middelpunt van de belangstelling. Een valkuil is echter wel dat ze er niet van houden als de aandacht hen wordt afgenomen, gelukkig lossen Weegschalen dit vervolgens wel weer op met hun sterke communicatieve kant.

   

  Weegschaal vriendschap Boogschutter

  Boogschutters zijn charmant, behulpzaam en houden rekening met de gevoelens van andere. Ze houden van lange en diepe gesprekken en laat dit nou net zijn waar de Weegschaal in uitblinkt.

  Weegschaal vriendschap Tweeling

  Ook Tweelingen zijn erg sociaal en goede luisteraars: twee eigenschappen die perfect aansluiten bij de Weegschaal. Ze zijn grappig en houden van plezier. Nooit saai met deze combinatie dus.

   

   

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »