Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ghislaine Engel - Woensdag 22 Mei 2021

  Tweelingen: jouw seizoen is aangebroken. Lees hier alles over de eigenschappen en Tweelingen in de liefde.

  Lieve Tweelingen, jouw sterrenbeeld wordt ook wel gezien als meest interessante van de dierenriem. Je bent inventief, slim en heel veelzijdig. Je bent een echte denker en hebt behoefte aan avontuur.

   

  Altijd in beweging.Als niemand het weet,heb ik vast wel een idee.
  Uitdaging is mijn brandstofen waai vrolijk met de winden mee.

   

  Sterrenbeeld Tweelingen datum

   

  Het sterrenbeeld tweelingen loopt van 21 mei t/m 21 juni

   

  Sterrenbeeld Tweeling eigenschappen

   

  1. Tweelingen houden ervan onafhankelijk te zijn

   

  Tweelingen zijn van nature onafhankelijk en vertrouwen het liefst op zichzelf. Ze willen in het leven hun eigen weg volgen en niet in de schaduw staan van iemand anders. Dit heeft te maken met hun behoefte aan vrijheid: ze doen er alles voor om niet in een sleur te belanden. Een vastgeroeste routine is dus niets voor hen.

   

  1. Tweelingen zijn wat gesloten

   

  Tweelingen praten niet vaak over onderwerpen die té persoonlijk zijn voor hen. Ze trekken namelijk een redelijk hoge muur op en het kost wat moeite om daar doorheen te breken. Dit gebeurt vooral wanneer zij de ander niet kunnen peilen of vertrouwen.

   

  1. Tweelingen zijn enthousiaste mensen

   

  Tweelingen zijn vaak gezellige en vrolijke mensen. Ze zijn sociaal en kunnen met iedereen wel een babbeltje maken. Daarbij hebben ze een goed gevoel voor humor waardoor jij je met een Tweelingen nooit zal vervelen.

   

  1. Tweelingen zijn erg slim

   

  Tweelingen houden van diepgaande gesprekken. Ze hebben een grote algemene kennis die zij graag delen met anderen. Daarnaast zijn het echte denkers en kunnen ze soms zelfs als filosofisch bestempeld worden op dit gebied.

   

  1. Tweelingen zijn nieuwsgierig

   

  Tweelingen zijn van nature al nieuwsgierig. Ze willen altijd weten wat er speelt in hun omgeving. Dit kan soms een valkuil zijn, omdat ze zo ook hun neus in andermans zaken steken. Het zijn nu eenmaal erg sociale individuen.

   

  Tweelingen sterrenbeeld in de liefde

  Op het gebied van liefde is een Tweelingen ook erg gesteld op zijn/haar vrijheid. Ze kunnen dan ook beter niet samen zijn met een bezitterige en/of jaloerse partner. Daarnaast zal de Tweelingen bezig blijven de relatie spannend en interessant te houden, waardoor het in een koppel met een Tweelingen nooit saai zal zijn. 

  Tweelingen sterrenbeeld match

  De liefde staat in de sterren geschreven. Tweelingen vormen het beste een koppel met: Ram, Leeuw en Waterman.

   

  Sterrenbeeld Tweelingen match Ram

   

  Tweelingen en Ram zijn een perfecte match voor elkaar. Samenbrengen zij de meest geweldige dingen tot stand. Bovendien is er een hele sterke seksuele aantrekkingskracht tussen deze twee wat zorgt voor veel passie.

   

  Sterrenbeeld Tweelingen match Leeuw

   

  De match Tweelingen met Leeuw is uitstekend. Zo goed, dat ze vaak van elkaar zeggen dat ze soulmateszijn.  Respect is voor beiden belangrijk en ze vormen samen een charmant koppel welke de aandacht trekt van elke ruimte waar zij binnenlopen.

   

  Sterrenbeeld Tweelingen match Waterman

   

  Allebei deze sterrenbeelden houden niet van conflicten. Wel zijn ze beiden sterk in de communicatie, waardoor dit nooit een obstakel zal zijn in de relatie. Daarnaast accepteren zij elkaar voor wie zij zijn en laten elkaar in hun waarden. 

  Horoscoop set sterrenbeeld Tweelingen

  Wil jij het meeste uit jouw Tweelingen eigenschappen halen? Dan heb je veel profijt bij een edelsteen die je minder goede eigenschappen afzwakt en je goede eigenschappen versterkt. Wij hebben dit setje voor je samengesteld, inclusief gedicht over jouw persoonlijkheid.

   

                              

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »