Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 20 Mei 2020

  Vaderdag gedichtjes én tips & tricks voor zelf schrijven

  Op zondag 21 juni 2020 is het alweer Vaderdag! Wij vinden het tijd om alle vaders eens even goed in het zonnetje te zetten dit jaar. Door ze deze dag wat extra liefde te geven met een mooi gebaar door het schrijven van een Vaderdag gedicht laten weten dat het allemaal superhelden zijn!

  Was je vroeger ook altijd aan het ravotten met je vader? Voetballen in de tuin en hutten bouwen? Of was jouw vader een vader en een moeder tegelijk en heeft hij je leren koken en de was doen? 

  Een vader is voor elke zoon hun grootste held en voor iedere dochter hun eerste liefde, daarom kan een persoonlijk Vaderdag cadeau niet ontbreken dit jaar.


  Gedicht voor papa’s als cadeau

  Weet je nog vroeger op Vaderdag? Vroeg je bed uit om een ontbijtje klaar te maken. Daarna dit samen opeten waarna je hem de allermooiste tekening ooit gaf. Natuurlijk krijgen vaders het allerliefst een zelfgemaakt cadeau, maar om nou weer een tekening te maken voor je vader is wel een beetje passé, toch?

  Het mooiste cadeau om een vader te geven is een zelfgemaakt Vaderdag gedicht. Verras je vader met jouw gedachten, jouw woorden, jouw uiting van liefde naar hem, en zijn dag kan zeker niet meer stuk!

  mini poster armen die beschermen voorkant

  Het beste Vaderdag gedicht schrijf je zelf

  Weet je niet waar je moet beginnen bij het schrijven van een Vaderdag gedicht? Wij helpen je graag! Hieronder staan een aantal vragen die je kunnen helpen met het schrijven van een persoonlijk gedicht:


  ♡ Wat is je eerste herinnering aan je vader?
  ♡ Wat deden jij en je vader vroeger altijd?
  ♡ Aan wie doet je vader je denken?
  ♡ Omschrijf je vader in 1 woord
  ♡ Wat zegt/zei je vader altijd tegen je?
  ♡ Heeft je vader een koosnaampje voor je?
  ♡ Is er iets waar je je vader voor wilt bedanken?


  Een persoonlijk Vaderdag gedicht is iets wat niemand anders voor je vader kan schrijven behalve jij. En wees hierin ook een beetje lief voor jezelf, lukt het niet kun je natuurlijk altijd nog sokken voor hem kopen.

  Ook als papa er niet meer is, zijn woorden op papier prachtig

  Het klinkt misschien een beetje gek, het schrijven van een Vaderdag gedicht voor je overleden vader, maar dit is prachtig om te doen. Op deze manier herbeleef jij de bijzondere herinneringen aan je vader. Lees het gedicht vervolgens voor aan hem op een plek waar jij je dichtbij hem voelt. Het Vaderdag gedicht kan gaan over de mooie momenten waaraan jij hem wil herinneren of juist de momenten waar hij helaas geen onderdeel meer van kon uitmaken. Je kan ook simpelweg je vader vertellen hoeveel je van hem houdt en dat je hem mist.

  De invulling van het Vaderdag gedicht ligt helemaal bij jou en er is geen goed of fout. Schrijf vanuit je hart dan zullen de woorden vanzelf komen. Vind je het toch erg lastig om een Vaderdag gedicht voor je overleden vader te schrijven? Dan hebben wij ook een aantal Vaderdag gedichtjes die jij op poster of houten kaart kan bestellen. Zet het gedicht bijvoorbeeld in dat ene hoekje in het huis waar jij je dichtbij je vader voelt of maak het gedicht buitenweer-proef en zet het bij zijn grafsteen.

  Is een Vaderdag gedicht schrijven niet jouw ding? En wil je toch met een leuk cadeau aankomen bij je vader op Vaderdag? kijk dan hier voor al onze Vaderdag aanbiedingen.

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »