Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 21 Mei 2020

  5 challenges om jezelf uit te dagen

  Waarom is uitdaging zo belangrijk? En waarom is het goed om jezelf dagelijks uit te dagen? Wij mensen hebben iets nodig dat ons uitdaagt. Iets waar we tegenop kunnen kijken, maar waarvan we weten dat als het is gebeurd, het ons zoveel geluk en voldoening brengt. Uitdaging zorgt voor plezier, voldoening en het gevoel dat we de wereld aan kunnen! Het helpt je ook bij je persoonlijke groei en je doelen te bereiken. Het is goed om juist in deze tijd jezelf eens wat extra uit te dagen, in deze blog vind je tips hoe je dat kunt doen.

  Doe mee met een challenge

  Een challenge is een goede manier om jezelf uit te dagen. Ik geef je hieronder een paar voorbeelden van challenges die jij zelf, met vrienden/vriendinnen, zou kunnen proberen:

  Vega(n) challenge 

  Ben je niet vegetarisch? Probeer eens een week (of langer) vegetarisch te eten. Nu je veel thuis bent kan het leuk zijn om te experimenteren met verschillende gerechten. Ga eens ontdekken hoe veel lekkere vegetarische gerechten er eigenlijk zijn. Goed voor jezelf én goed voor de wereld.

  Yoga challenge 

  Beoefen elke dag een nieuwe yoga pose of kies ervoor om een langere tijd elke dag yoga te doen. Bijvoorbeeld met de 30 dagen challenge van Yoga with Adriene.

  Meditatie challenge 

  Mediteer je wel eens? Goed bezig! Probeer elke dag iets langer te mediteren dan de dag ervoor. Mediteer je nog niet? Geef het een kans! Begin met 5 minuten per dag en bouw dit langzaam op. Je kan voor jezelf het doel stellen dat je dit minstens 2 weken volhoudt. Het is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Yep, bij ons komen er ook nog steeds gedachten voorbij 

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »