Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Melissa Stoof - Vrijdag 26 November 2021

    Cadeaus onder de 10 euro

     

    De feestdagen komen eraan. Lekker eten, mooie outfits en cadeautjes. Een tijd vol liefde en mooie momenten. Een mooie tijd zal je zeggen, maar het is ook een dure tijd. Alle diners, Sinterkerst en nieuws, borrels en cadeautjes zijn erg leuk maar het kost een hoop geld. Dat is niet leuk als je een budget hebt, want je wilt het liefst overal bij zijn want FOMO! Daarom hebben wij 5 leuke en budgetproof cadeaus voor je op een rijtje gezet. Zo kan je alsnog een mooi en liefdevol kerstcadeau geven tijdens de feestmaanden.

     

    Cadeaus onder de 10 euro Tip 1| Edelsteen sterrenbeeld

    Een edelsteen is een mooi en uniek cadeau. Zeker als de edelsteen speciaal voor jouw sterrenbeeld is. Elke sterrenbeeld heeft een eigen unieke steen die bij de eigenschappen van het sterrenbeeld past. Edelstenen zijn altijd een uniek en persoonlijk cadeau. Elke steen heeft zijn eigen positieve kracht en energie. Edelstenen zijn mooie en liefdevolle cadeaus onder de 10 euro.

    Bekijk hier de cadeaus onder de 10 euro tip 1; Sterrenbeeld edelstenen

     

    Cadeaus onder de 10 euro Tip 2| Toilettas

    Wil jij een cadeautje geven aan een echte fashionista? Geef haar een toilettas cadeau. Hier kan ze al haar make-up voor onderweg in kwijt. De toilettas is zeer stevig en is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Op het tasje staat ook een Lief Leven quote. Een mooi cadeau onder de 10 euro voor je maatje en voor de aarde. Tip; Het is ook leuk om het tasje te vullen met allerlei andere kleine cadeautjes.

    Bekijk hier de cadeaus onder de 10 euro tip 2; Toilettas

     

    Cadeaus onder de 10 euro Tip 3| Palo Santo

    Wil jij een mooie en originele cadeaus onder de 10 euro geven en heeft je maatje of geliefde last van negatieve gevoelens en gedachtes. Dan zou de Palo Santo een mooi cadeau kunnen zijn. De Palo Santo staat bekend om zijn reinigende effecten en werkt daarnaast tegen negatieve energie. Ook zou de zoete, zachte geur ontspannend werken. Al eeuwenlang wordt Palo Santo gebruikt als onderdeel van reinigingsrituelen, door bijvoorbeeld de Inca's en de Maya's.

    Bekijk hier de cadeaus onder de 10 euro tip 3; Palo Santo

     

    Cadeaus onder de 10 euro Tip 4| Wensbandjes

    Eén van de andere mooie cadeaus onder de 10 euro zijn onze wensbandjes. Onze wensbandjes zijn gemaakt van Polyester en hebben een lengte van 30-35 cm. Op alle wensbandjes staan unieke Lief Leven quotes. Zo kan je iemand een hart onder de riem steken met het wensbandje ‘iedere stap telt’ of ‘nieuwe dag, nieuwe kansen’. Een mooie en krachtig cadeau.

    Bekijk hier de cadeaus onder de 10 euro tip 5; Wensbandjes

     

    Cadeaus onder de 10 euro Tip 5| Posters

    Mooie woorden zijn altijd een origineel en uniek cadeau. Kan je zelf niet op de woorden komen? Daar hebben wij toevallig genoeg van! Laat je maatje of geliefde zien wat hij of zij voor je betekent met een uniek gedichtje. Alle gedichten worden persoonlijk geschreven door Nanne. Je kan de gedichten in kaart- en/of posterformaat krijgen.

     

    Bekijk hier de cadeaus onder de 10 euro tip 5; Posters

     

    Blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »