Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Lotus Huijsman - Vrijdag 25 Oktober 2021

    Cadeautips om jezelf te verwennen op Singles day

    Singles day staat alweer bijna voor de deur. Dit is de dag om jezelf te verwennen. Het is natuurlijk extra leuk om jezelf te verrassen met een uniek en liefdevol Singles day cadeau. Laten wij daar nou genoeg producten voor in het assortiment hebben. Om jou wat inspiratie te geven voor een leuk Singles day cadeau hebben wij hieronder wat leuke items verzameld.

     

    Edelsteen ketting Labradoriet

    Voel jij je wel eens snel angstig en ben je erg gevoelig voor prikkels van buitenaf? Dan zal de edelsteen ketting Labradoriet een perfect Singles day cadeau zijn. Labradoriet kan je namelijk helpen om vanuit je hoofd weer in je lichaam te komen. Dit Singles day cadeau helpt om verloren herinneringen weer naar boven te halen en hier lessen uit te leren. Het is een fijne steen voor mensen die gevoelig zijn voor angsten en graag verbanden willen leggen. Op lichamelijk vlak kan de Labradoriet helpen bij menstruatieklachten, reuma, jicht, hoge bloeddruk en verkoudheid.

     

    Guasha steen

    Geef een Singles day cadeau aan je huid en verzorg jezelf met de gezichtsmassage Guasha steen van Rozenkwarts. De Guasha gezicht schraper versterkt de doorbloeding in het gezicht. Je gezicht wordt glanzender en de steen vermindert rimpels en oneffenheden. Een heerlijk cadeau om jezelf eens goed te verwennen op Singles day. De liefde naar jezelf toe is net zo belangrijk als naar anderen. De Rozenkwarts staat symbool voor de liefde en stimuleert dan ook de liefde met jezelf.

     

    Boek licht leven

    Zet jij anderen ook altijd op de eerste plaats? Zit je vast in je hoofd vol met gedachten? Blokkeren angsten jou in het behalen van dromen en doelen? Kies er dan voor om het boek Licht Leven cadeau te doen aan jezelf op Singles day. We zijn geboren om te stralen, alleen leren we in ons leven al snel af om onze intuïtie te volgen, vertrouwen te hebben en wie wij in de kern zijn: licht en liefde. Dit boek is er om jou te herinneren aan alles dat je allang bent en om dit in te zetten om jouw leven compleet ten goede te veranderen. Een mooi cadeau om aan jezelf te geven op Singles day.

     

    Beebalm

    Ook zo’n last van droge lippen tijdens deze maanden? Deze balsem is gemaakt van 100% biologische bijenwas en natuurlijke ingrediënten. Een heerlijk cadeau om je lippen goed te verwennen op Singles day. De Beebalm werkt ontstekingsremmend en helpt om wondjes te genezen. Daarnaast bevat de balsem een hoog percentage vitamine A, wat de cel reconstructie van je huid ondersteunt. De verpakking is biologisch afbreekbaar en absoluut dierproefvrij. Een liefdevol Singles day cadeau voor jezelf en de planeet.

     

    Pittenzak

    Heb jij al deze heerlijke pittenzak in huis? Voor Singles day is het heerlijk om dit te gebruiken als kussen, kruik of een knuffel om goed op te warmen. In de winter en herfst is het natuurlijk heerlijk om de pittenzak te gebruiken. Vooral als je veel last hebt van menstruatieklachten zoals buikpijn, krampen en stijve spieren. Warmte kan goed helpen om deze klachten te verminderen. Een warm en liefdevol cadeau om jezelf te verwennen op Singles day.

     

    Blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »