Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 22 Mei 2020

  De onvoorwaardelijke liefde voor een kind is magisch. Stel jezelf eens voor dat je weer klein …

  Oei, ik groei! | Groeiprogramma | Lief Leven

  • 0 Comment(s)

  De onvoorwaardelijke liefde voor een kind is magisch. Stel jezelf eens voor dat je weer klein bent, je hebt geen besef van je eigen ontwikkeling of groei proces. Jouw groeiproces verloopt namelijk geheel natuurlijk. Als baby ontvang je voedingsstoffen van je moeder om te kunnen groeien en je volgt het voorbeeld van je ouders en de mensen om je heen waardoor je leert lopen en praten.

  Naar mate je ouder wordt volg je het leven zoals die voor je is uitgestippeld. Je gaat naar school, leert om te gaan met sociale situaties, krijgt normen en waarden mee van je ouders, en leeft je leven.

  Dan komt er een moment dat je bent uitgeleerd. Je hebt alle diploma’s gehaald die er te halen vallen, van je veterstrik-, zwem- tot al je school diploma’s. Je bent klaar om met je rugzak vol met kennis je levenspad te gaan bewandelen.

  In eerste instantie vol goede moed een baan zoeken, je krijgt een relatie en gaat samenwonen. Maar dan merk je toch dat je tegen situaties op loopt die je niet geleerd hebt in je studie of je jeugd. In tegendeel, je ouders zijn bijvoorbeeld gescheiden, of je hebt een dierbare verloren. De angst die je ervaart dat de geschiedenis zal herhalen is altijd aanwezig. Wat nu?!

  “Je bent niet je gedachten, maar degene die ze waarneemt” is een quote uit ons Groeiprogramma. Wij geloven er namelijk niet in dat je ooit bent uitgegroeid in je leven. Elke situatie die je tegenkomt zal je op een bepaalde manier raken en alleen jij kunt je in deze situatie helpen.

  Heb jij behoefte om te ontdekken wie jij echt bent? Zou je graag anders in het leven willen staan maar je weet niet hoe? Begrijp je niet waarom sommige dingen niet gaan zoals je wilt? Heb je het gevoel meer plezier en flow in je leven te willen? Lees dan vooral verder!


  Wat is het Liefleven groeiprogramma?

  Het groeiprogramma is een online coaching traject van 6 weken waarin je samen met jouw coach gaat herkennen, accepteren, loslaten en veranderen om jouw leven naar een hoger niveau te tillen.

  De drempel voor de geestelijke gezondheidszorg ervaren veel mensen als vrij hoog. Tegelijkertijd ervaren veel mensen dat de taal van spiritualiteit vaak erg zweverig is en daarom haken veel af. Dat is zonde, omdat er zo ontzettend veel mooie en waardevolle lessen in verborgen liggen.

  Verschillende disciplines zijn samengevoegd tot een programma om zo mensen op een nuchtere en toepasbare methode te helpen in het leven.

  Met het Groeiprogramma maak je door middel van online coaching op een laagdrempelige, maar impact volle manier kennis met belangrijke theorieën en lessen die het leven een stuk fijner maken.


  Eigen ervaring

  Afgelopen weken heb ik (Joline) zelf het groeiprogramma gevolgd om te kunnen ondervinden wat het programma inhoudt. Buiten het feit dat ik de wekelijkse video’s erg fijn vond om naar te luisteren en de opdrachten goed uit te voeren, is het een programma waarbij je veel over jezelf leert. Je eigen patronen en diepgewortelde overtuigingen worden onder de loep genomen en hierdoor kun je ze herkennen en accepteren.

  Het Groeiprogramma is niet bedoeld om een nieuw persoon te creëren maar om jezelf te ontdekken en vanuit je eigen authenticiteit te leven.

  Een opdracht zou ik graag met jullie bespreken om een kijkje te geven over de inhoudt van het groeiprogramma; de meditatie over FLOW.

  Het leven is als een rivier. Je kan tegen de stroom in zwemmen, je kan proberen je vast te houden aan de kant of eruit proberen te klimmen, maar uiteindelijk kun jij je het beste laten meevaren op de stroom. Je verzetten heeft geen enkele zin.”

  Nadat ik de flow meditatie, die in de les bijgevoegd zit, had gedaan voelde ik hoe het voelt als het leven flowt. Alles is licht, makkelijk, het gaat je letterlijk voor de wind.

  Nu merk ik dat ik heel bewust bezig ben of de dingen die ik doe mij dat gevoel van flow geven. Voelt het gemakkelijk aan? Vind ik het leuk om te doen? Geeft het me energie? Het zijn allemaal vragen die ik aan mezelf stel om erachter te komen of die situatie juist voor mij is of niet.

  “Als je leeft vanuit flow, dan geef je dat soort vraagstukken over aan het leven. Je laat het los en vertrouwt erop dat het leven jou het antwoord gaat geven.”


  Voor wie is het Groeiprogramma nuttig?

  Het Groeiprogramma heet ‘zelfliefde’, omdat iedereen gebaat is bij het vinden en uitvoeren van zelfliefde.

  “Ik hou van mij, hoor je nooit zingen. Ik hou van mij wordt nooit gezegd, maar wie van zichzelf houdt geeft pas iets kostbaars, als die ik hou van jou tegen een ander zegt” – Harry Jekkers

  Wanneer zal je jouw gewenste resultaat behalen? Als jij bereid bent om te veranderen en je daarvoor inzet, dan gaat dit programma jou meer geluk, rust, balans, gezondheid (zowel mentaal als fysiek) en liefde brengen. Jouw coach zal er alles aan doen om jou hierin een stap verder te helpen.

  Ben je er helemaal klaar voor? Meld je dan hier aan om het groeiprogramma vandaag nog te starten.

  Heb je interesse in het groeiprogramma maar wil je eerst nog een aantal vragen stellen? Stuur dan een mail naar [email protected]

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »