Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Sharon van Bekkum Marks - Maandag 13 Augustus 2023

  De volle maan op 31 augustus: wat is en wat kan

  De volle maan heeft altijd al de mensheid gefascineerd. Het is een tijd van reflectie, van vervulling, en van het oogsten van wat we hebben gezaaid. Terwijl elke volle maan zijn eigen unieke energie heeft, belooft die van 31 augustus 2023 een intrigerende samensmelting van tegenstellingen te zijn. Laten we dieper duiken in de astrologische nuances van deze volle maan.

  De Volle Maan in Maagd

  Op 31 augustus staat de volle maan in het nauwgezette sterrenbeeld Maagd. Maagd is een aardeteken dat geassocieerd wordt met orde, routine, en perfectie. Dit teken streeft ernaar om alles om zich heen te verbeteren en te organiseren, met een scherp oog voor detail. Wanneer de volle maan in Maagd schijnt, is er een algemene drang naar orde en structuur in ons leven. Dit kan zowel een fysieke als mentale opruiming betekenen.

  De Maagd-energie kan ons ertoe aanzetten om na te denken over onze dagelijkse routines, onze gezondheid, en hoe we onszelf van dienst kunnen zijn in het dagelijks leven. Het is een tijd om te overdenken hoe we effectiever en efficiënter kunnen zijn, zowel in ons persoonlijk als professioneel leven.

  Het Maanteken: Vissen

  Tijdens deze volle maan bevindt het maanteken zich in Vissen. Terwijl Maagd gaat over aardse materie en orde, duikt Vissen in de diepten van emotie, intuïtie en het onbekende. Vissen is een waterteken, geregeerd door Neptunus, en draagt energieën van dromen, compassie en verbinding met het goddelijke.

  De combinatie van de Maagd-zon en de Vissen-maan tijdens deze volle maan is er een van polariteiten. Terwijl Maagd je vraagt om met beide voeten stevig op de grond te staan, nodigt Vissen je uit om te dromen en je voor te stellen wat er nog meer mogelijk is.

  Opdracht voor deze volle maan

  Tijdens deze volle maan, met haar mix van aardse en waterelementen, nodig ik je uit om een balansoefening te doen. Begin met een meditatie waarbij je je wortels diep in de aarde visualiseert, je grondend en centrerend in het hier en nu. Daarna, stel je voor dat er van bovenaf een zachte stroom van water komt, die je verbindt met je dromen en intuïties.

  Neem na de meditatie een vel papier en verdeel het in twee. Aan de ene kant, schrijf je alles op wat je wilt organiseren, verbeteren of veranderen (de Maagd-energie). Aan de andere kant, noteer je je dromen, je verlangens en alles wat je je kunt voorstellen zonder grenzen (de Vissen-energie).

  Deze volle maan is de perfecte tijd om de balans te vinden tussen het praktische en het dromerige, tussen wat is en wat zou kunnen zijn. Geniet van deze prachtige samensmelting van energieën op 31 augustus 2023! 

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »