Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Melissa Stoof - Maandag 29 Oktober 2021

    Kerstcadeau inspiratie: Met deze tips verras je jouw geliefde met een liefdevol cadeau

    De mooiste tijd van het jaar. Buiten wordt het steeds kouder en donkerder. Er valt zelfs een sneeuwvlokje. Binnen wordt het warmer en gezelliger. De kachel gaat aan, de kaarsjes branden, het huis is rijkelijk versierd en de kerstboom is vol aan het stralen.

     

    Een heerlijke tijd zou je zeggen, maar toch kan deze tijd de meest stressvolle tijd van het jaar zijn. Zo hebben we geen kerstcadeau inspiratie, weten we niet wat we moeten koken en wat we aan moeten trekken. Kerst is ook de tijd van de mooie woorden, maar we weten niet welke liefdevolle woorden we willen gebruiken. We zijn bang dat we niet aan de verwachtingen voldoen. Maar wees gerust. Wij hebben een lijstje voor je gemaakt, waar je kerstcadeau inspiratie op kan doen.

     

    Kerstcadeau inspiratie voor vrouwen

     

    Kerstcadeau inspiratie tip #1; Maansteen edelsteen ketting

    Een perfect kerstcadeau inspiratie tip voor een vrouw is de maansteen. De maansteen edelsteen ketting zit vol vrouwelijke energie. Deze ketting bevordert intuïtie en vruchtbaarheid. Maansteen kan ook een perfect cadeau voor zwangere vrouwen zijn. De steen helpt namelijk als ondersteuning voor de zwangerschap, de bevalling en ook borstvoeding. Niet alleen op zwangere vrouwen heeft de maansteen een voordeel, maar op alle vrouwen. Fysiek heeft het een positieve werking op de hormooncyclus en menstruatieklachten. De maansteen heeft een liefdevolle en positieve energie. Het brengt rust, kalmte en troost met zich mee. Door de kalmerende werking, vermindert het ook angsten die je met je meedraagt. De rustgevende maansteen ketting zijn in veel gevallen een fijn en mooi kerstcadeau voor vrouwen.

     

    Bekijk de kerstcadeau inspiratie tip #1; Maansteen edelsteen ketting hier.

     

     

    Kerstcadeau inspiratie tip #2; Gedichtenbundel

    Geen kerstcadeau inspiratie? Wil je een keer iets helemaal anders geven dan gewoonlijk? Geef mooie woorden met kerst. In onze gedichtenbundels komen verschillende thema’s aanbod, zoals zelfliefde, vrije hart, maatje voor het leven, liefde, lichtjes, klein wonder, klein geluk, ik mis je, hoop en bloeien. Elke gedichtenbundel bevat 200 liefdevolle gedichten die persoonlijk zijn geschreven door Nanne. Mooie woorden die je raken en aan het denken zetten. Een perfect kerstcadeau voor vrouwen die even iets anders willen.

     

    Bekijk de kerstcadeau inspiratie tip #2; de gedichtenbundels hier.

     

     

    Kerstcadeau inspiratie tip #3; Armband met tekst

    Zeg het met mooie woorden wat jouw geliefde of maatje voor je betekent. Op onze armbanden staan verschillende liefdevolle en krachtige Lief Leven teksten. Een mooi en krachtig kerstcadeau voor onder de kerstboom. Wil je iemand een hart onder de riem steken? Dan is de armband ‘met volle angst vooruit’ een mooi kerstcadeau. Wil je jouw maatje verrassen bij het kerstdiner? Verras haar met de armband ‘maatje voor het leven ‘. Een andere mooi kerstcadeau inspiratie tip is de armband ‘ik lief je’. Dit is een mooie manier om haar te vertellen dat je om haar geeft. Een klein gebaar met een hartverwarmend effect. Een ideaal kerstcadeau voor vrouwen.

     

    Bekijk de kerstcadeau inspiratie tip #3; armbanden met tekst hier.

     

     

    Kerstcadeau inspiratie voor hem

     

     

    Kerstcadeau inspiratie tip #4; Edelsteen

    Heb je even geen kerstcadeau inspiratie voor hem? Verras hem met een mooie edelsteen. Edelstenen zijn altijd een uniek en persoonlijk cadeau. Elke steen heeft zijn eigen positieve kracht en energie. De stenen versterken bepaalde unieke eigenschappen. Je kan een steen geven die staat voor zijn sterrenbeeld of ga voor de edelstenen set die hem kracht kan geven in moeilijke tijden. Een mooi en liefdevol kerstcadeau.

     

    Bekijk de kerstcadeau inspiratie tip #4; edelstenen hier

     

    Kerstcadeau inspiratie tip #5; Gedicht op maat

    Wil je laten zien wat je vader, je vriend, opa of broer voor je betekent? Maar kan je niet op de juiste woorden komen? Geef hem een gedicht cadeau. Mooie woorden voor onder de boom. Niks is origineler dan een eigen geschreven gedicht.

    Een gedicht schrijven kan nog best lastig zijn. Maar wees gerust wij kunnen jou daarbij helpen. Alle gedichten, wenskaarten en posters zijn persoonlijk geschreven door Nanne. Wil je toch een persoonlijker geschreven gedicht geven? Dit is zeker geen probleem. Nanne kan persoonlijk voor jou een gedicht schrijven. Je hoeft alleen maar een aantal steekwoorden op te geven. Hoe meer informatie Nanne heeft, hoe makkelijker ze haar creatieve brein erop los kan laten. Een feestje om te geven en nog mooier om te krijgen.

    Klik hier om de mooie woorden te laten schrijven

    Bekijk de kerstcadeau inspiratie tip #5; gedichten hier.

     

     

    Kerstcadeau inspiratie tip #6; Maak zelf een cadeau

    Heb je nog steeds geen kerstcadeau inspiratie? Of wil je een uniek kerstcadeau geven maar je weet nog niet zo goed wat? Een origineel kerstcadeau maak jezelf. Zo kan je bijvoorbeeld een herinnering boekje maken. Kies een mooi schrift of boek, zoals ons notitieboek met 'Klein Geluk' (leuk en toepasselijk want herinneringen zijn een klein geluk) plak hier alle foto’s in en schrijf alle herinneringen hier in op. Een mooi en lief gebaar.

     

    Kerst kan soms erg stressvol zijn. ‘Wat moet je geven?’ ‘Vindt diegene het wel leuk?’ ‘Is het cadeau wel origineel genoeg?’ Al deze gedachten kunnen een hoop stress met zich meebrengen. Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel veel kerstcadeau inspiratie hebt opgedaan. Heb jij nog een leuke kerstcadeau tips die niet mogen missen in dit rijtje? Laat ze vooral hieronder weten. Zo kunnen elkaar kerstcadeau inspiratie geven.

     

    Blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »