Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 29 Mei 2020

    Kerstcadeaus: tips om ontspannen de feestdagen door te komen

    De feestdagen zijn een heerlijke periode. Buiten is het koud, binnen des te warmen. We zetten de kachel aan, of zitten bij een knetterend vuur. De lichtjes in de Kerstboom stralen. We mogen weer ongegeneerd onze sloffen en pyjamabroek de hele dag aan. Warme chocomelk of een heerlijke kop thee en niet te vergeten eindeloos kerstfilms kijken terwijl we dicht tegen elkaar aankruipen. Ideaal zou je zeggen…

    Toch niet helemaal. De kerstdagen zijn voor veel mensen ook de meest stressvolle dagen van het jaar. We weten niet wat welke Kerstcadeaus we moeten kopen of welk gerecht we moeten koken. Zijn bang dat we niet aan de hoopvolle verwachtingen van onze familie voldoen en dan moeten we ook nog eens bedenken wat we al die dagen aantrekken.

    Hoe kom je de feestdagen zo ontspannen mogelijk door? Wij zetten de beste Kerstcadeaus en tips voor je op een rijtje.

    1. Niet perfect = veel leuker

    Veel mensen willen zich tijdens de feestdagen zo goed mogelijk presenteren. Ze gaan naar de kapper, kopen de mooiste nieuwe kleren, ruimen het huis op en serveren een haute cuisine waardig vijf-gangen diner. Hartstikke leuk allemaal, maar dit levert ons vaak veel stress op. En stress pikken anderen als geen ander op. Hoe goed wij het ook denken te verbloemen, anderen lijken het te ruiken.

    Probeer de organisatie van de feestdagen eens op standje 6 in plaats van 10 te doen en kijk wat dit met jou en anderen doet. Jouw eten kan nog zo lekker zijn, maar als jou dit in spanning brengt, smaakt het toch minder lekker.

    Het gaat niet om cadeaus of eten, het gaat om de sfeer. Die herinnering bewaar je een leven lang.

    2. Vraag om kerstcadeau wenslijstjes

    Dan hoef je niet uren te zoeken in een koude winkelstraat of online. Als je vraagt wat mensen willen dan scheelt dat je enorm veel tijd. Tegenwoordig kun je online de lijstjes, net als loodjes versturen. Degene die ze niet invult, krijgt lekker geen cadeaus

    Blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »