Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Joline van Gelder - Vrijdag 15 Augustus 2020

  Lees hier de mooie eigenschappen en liefdesmatch van sterrenbeeld Maagd

  Horoscoop Maagd: 23 augustus t/m 22 september

  Lieve Maagd, wat heb jij een ontzettend groot hart! Je wilt je vrienden, familie en het liefst de wereld draaiende houden. Je weet altijd precies wat iemand nodig heeft voor dat ene kwaaltje of pijntje. Je bent bijzonder vriendelijk, zonder dat je daar ook maar iets voor terug verwacht.

   

  Eigenschappen van het horoscoop Maagd:

  1. Je hebt duidelijke grenzen
   Maagden weten vaak precies hoe ze iets willen en kunnen hierdoor goed hun grenzen aangeven. Het zal ook niet vaak gebeuren dat iemand een relatie beëindigd met een Maagd, omdat ze dit altijd al aanvoelt en zelf het initiatief zal nemen.

  2. Je bent altijd op tijd
   10 minuten later aankomen op een afspraak, zal voor de meeste sterrenbeelden niet heel heftig zijn, maar voor het sterrenbeeld Maagd kan dit haar dag verpesten. Ben je te laat op een afspraak dan zal een Maagd vast een paar passief- agressieve opmerkingen maken over de planning van haar dag (en hoe jij daar dus roet in hebt gegooid)

  3. Een woede aanval is zeldzaam

  Uiteraard kan een Maagd wel boos worden alleen zal je dit niet direct aan haar merken. Kleine dingen kan voor een Maagd al snel als groot voelen maar dit kunnen ze niet uiten. Maar pas op, dit kan later wel tot intense woede lijden. Het emmertje zal uiteindelijk, ook bij een Maagd overstromen.

   

  1. Je bent zó georganiseerd

  Als je met een Maagd op stap bent zal ze er altijd voor zorgen dat jullie weer veilig thuiskomen en genoeg water gedronken hebben. Wanneer je haar de volgende ochtend belt, kan ze al vrolijk haar administratie aan het bijwerken zijn en heeft ze haar huis al een grondige schoonmaak beurt gegeven.

  Een Maagd functioneert het best wanneer alles op orde is.

   

  1. Je praat vaak over hoofd- en niet over hart-zaken

  Wat we hiermee bedoelen is dat Maagden vaak over het intellect praten in plaats van gevoel. Hierdoor kunnen ze vaak wat kil overkomen. Maar in feite zijn Maagden juist super zorgzaam!

   

  1. Je hebt een heel goed (en mooi!) masker

  Maagden kunnen er van buiten heel cool uitzien en vanbinnen ontzettend nerveus zijn. Daarbij vinden ze het ook lastig om hun emoties te uitten. Pas wanneer je hun vertrouwen gewonnen hebt zullen ze zich naar je openen.

   

  Horoscoop Maagd en de liefde

  Maagden zijn sterren in het plannen van dates. Ze verwachten dat de ander het minder kunnen dan zichzelf, en daar genieten ze stiekem erg van! Maagden genieten ook ontzettend van de intentie van een ander. Ook al loopt de date of het romantische gebaar niet helemaal hoe je in de planning had, de Maagd zal al vallen voor je intentie.

  Een Maagd kan wel saai lijken maar schijn bedriegt! Zo kan een Maagd (misschien na een paar drankjes) ontzettend ‘kinky’ zijn en staat ze zelfs open voor leuke speeltjes in bed.
  Alleen zal een Maagd hier zelf nooit initiatief in nemen. Dus wanneer je de wilde kant van een Maagd wil zien, zal je moeten doen alsof dit je eigen idee is wil de Maagd hier ook in meegaan.

   

  Welk horoscoop past het best bij de Maagd?

  Love is in the air! De volgende sterrenbeelden zijn een match met het horoscoop Maagd: Stier, Kreeft, Steenbok

  Horoscoop Maagd & Stier

  Gezellig! De Stier verzorgd er graag en is op zijn beurt weer blij met het ongevraagde advies van de Maagd. Een Stier zal glamour hebben en de Maagd lekker verwennen.

   

  Horoscoop Maagd & Kreeft

  De Kreeft wil graag aandacht en begrip en laat een Maagd dat nou net graag willen geven! Een keus waar beide profijt van hebben.

   

  Horoscoop Maagd & Steenbok

  Dit is teamwork! Deze sterrenbeelden krijgen samen dingen voor elkaar die ze met een ander niet kunnen.


  Horoscoop set Maagd

  Wil jij het meeste uit jouw Maagd eigenschappen halen? Dan heb je veel profijt bij een edelsteen die je minder goede eigenschappen afzwakt en je goede eigenschappen versterkt. Wij hebben dit setje voor je samengesteld, inclusief gedicht over jouw persoonlijkheid. Met de kortingscode trotsemaagd krijg jij 10% korting op de edelsteen set van de Maagd.

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »