Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Nanne van der Leer - Woensdag 13 April 2021

  Volle maan in schorpioen

  Iedere maand hebben we weer de kans om, gesteund door de energie van de maan, los te laten. Een kans om onszelf van binnen te reinigen en plaats te maken voor nieuwe energie, zodat het universum weer door ons heen kan gaan werken. Doordat we maar al te graag de touwtjes zelf in handen houden, staan we de kracht van het universum vaak in de weg. Door los te laten en te leunen in vertrouwen maken we plaats voor magie. Dus dat gaan we ook deze maand weer doen en ik ga je uitleggen wat de energie van deze maan voor je kan betekenen. Zie het als een uitnodiging. Zie het als een cadeautje van moeder natuur.

  Effecten van de volle maan

  Weet je waarom we juist met volle maan meer voelen of onrustiger slapen? Omdat alles tijdelijk even wordt uitvergroot, zodat we de kans krijgen om het de herkennen en erkennen en als dit gebeurt krijg je de kans om te helen. Als je je ergens niet bewust van bent, kan het onder het oppervlak door etteren totdat het echt schadelijk voor ons wordt. Dat willen we niet, dus is het prachtig om met de transformatie van de maan ook je aandacht te brengen naar de transformaties in jezelf. Dat wat zich aandient is er klaar voor om geheeld te worden. Dus ondanks dat het soms onprettig is, of heftig, is het een kans om te groeien. En als je het zo bekijkt is het automatisch al minder vervelend toch?

   

  Volle maan in Schorpioen


  Wij besteden iedere maand weer veel aandacht aan de maan, met bijvoorbeeld onze maan meditaties, zodat je steeds meer je bewustzijn naar die thema’s kan brengen in jezelf. Deze maand staan we stil bij de energie van de Schorpioen. De schorpioen wordt gezien als een van de meest mysterieuze tekens van de dierenriem. Laten we beginnen bij het feit dat Schorpioenen ontzettend gepassioneerd zijn en ambitieus. Dat maakt Schorpioenen trouwens vaak ook gewilde partners om de lakens mee te delen, maar dat terzijde. Schorpioenen vallen op. Ze zijn mensen met een natuurlijke aantrekkingskracht, maar pas op, een Schorpioen is altijd op zijn of haar hoede en als je ze boos maakt dan zijn zij wraakzuchtig. De dodelijke steek van een Schorpioen is er niet voor niets. Als ze iets menen, menen ze het ook echt en vertrouwen is voor hen dan ook uitermate belangrijk. De energie van deze volle maan in Schorpioen is een mooie uitnodiging om stil te staan bij het vertrouwen wat je hebt, in het leven, jezelf én anderen. Om te leunen in vertrouwen moet je kunnen loslaten dus sta ook hierbij stil.

  Heb je vertrouwen? Kun je je overgeven aan dat vertrouwen? Wat mag je loslaten?

   

  Het mooie is dat de maan altijd wordt gespiegeld door de zon, die in een tegenovergesteld teken van de astrologische dierenriem staat. Tussen het licht van de zon, die aan de andere kant zacht door de maan wordt gereflecteerd, krijgen we de kans om hiermee aan de slag te gaan. De zon staat in stier. Beide tekens gaan over veiligheid, wat heel interessant is, want pas als er veiligheid is krijg je de kans om je volledig over te geven, te vertrouwen. De Schorpioen zoekend naar emotionele veiligheid, de Stier naar fysieke veiligheid. Wat heb jij nodig om je veilig te voelen? Heb je dat op dit moment in je leven? Welke stappen kun je vandaag nog zetten? Zie deze volle maan als een uitnodiging om je veilig te voelen in jezelf. Die veiligheid vormt vervolgens de basis voor een gezonde, steeds dieper wordende relatie met de mensen om je heen.

  Onszelf helen gaat niet alleen over het licht onszelf, maar ook juist over wat we met onze schaduw doen en die leren omarmen en er is geen teken zo uitnodigend hierin als Schorpioen. Schorpioen wordt geregeerd door planeet Pluto wat betekent dat het teken gaat over diepte. Daarnaast is het ook nog een waterteken dus maak je borst maar nat voor een flinke portie emotie. Alles heeft een doel, alles dient jouw groei. Als je het maar wil zien.

  Geniet van de volle maan en meld je vooral aan voor de meditatie waar we met honderden mensen samen, tegelijk mediteren in de energie van de maan. Verbinden, delen & helen.

   

   

  Volle maan meditatie 

  Elke maand organiseren wij een online volle maan meditatie. We gebruiken de kracht van de volle maan tijdens de meditatie. Deze maand is het volle maan op dinsdag 27 april. De volle maan op 27 april is tevens een supermaan. Dit is de grootste volle maan in het jaar en kan je meditatie nog krachtiger maken. De volle maan staat deze maand in het teken van de Schorpioen. Thema's voor deze volle maan zijn transformatie en onderzoek. Ook als jij niet dit sterrenbeeld kan je nog gebruik maken van deze thema's. Wil jij je aanmelden voor de online volle maan meditatie? Klik dan hierboven en ga meteen naar de pagina. 

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »