Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Nanne - Vrijdag 21 April 2023

  Jouw sterrenbeeld en bijpassende edelstenen: Stier

  Als je geboren bent tussen 21 april en 21 mei, dan behoor je tot het sterrenbeeld Stier. Dit sterrenbeeld wordt geregeerd door Venus, de planeet van liefde, schoonheid en waardering voor kunst. Stieren staan bekend om hun vastberadenheid, betrouwbaarheid en genegenheid voor hun dierbaren. In deze blog gaan we dieper in op het sterrenbeeld Stier en de edelstenen die hierbij passen. 

  Stier en hun persoonlijkheid 

  Het sterrenbeeld Stier is het tweede teken van de dierenriem en wordt vaak geassocieerd met stabiliteit en zekerheid. Mensen geboren onder dit teken zijn vaak praktisch ingesteld en hebben een sterke werkethiek. Ze houden van luxe en zijn vaak koppig, maar tegelijkertijd loyaal en betrouwbaar. 

  Eigenschappen van het sterrenbeeld Stier

  1.          Stabiliteit en betrouwbaarheid
  Op een Stier kun je bouwen. Stieren zijn over het algemeen loyaal en een sterk geaard type. Ze weten wie ze zijn, wat ze willen en waaien niet zomaar met de winden mee. 


  2.          Sterke werkethiek

  Geen sterrenbeeld kan zo hard en vastberaden doorwerken als de Stier. Stieren kunnen makkelijk de wereld om zich heen vergeten en zich verliezen in dat ene doel. 


  3.          Genegenheid voor dierbaren

  Stieren hebben vaak geen gigantische vriendengroep, maar de vrienden die zij kiezen zijn voor het leven. Althans, zo lang ze maar niet tegen de normen en waarden van de Stier ingaan. Een Stier is kieskeurig, maar als je net zo goed bent voor hen als zij voor jou is het een band voor het leven. 


  4.          Koppigheid en volharding
  Een Stier weet wat hij of zij wil en het is moeilijk om diegene van dat idee af te brengen. De koppigheid van de Stier kan henzelf nog wel eens in de weg zitten, omdat niet of nauwelijks nog in staat zijn om van dat ene pad af te wijken. 


  5.          Waardering voor luxe
  Geen sterrenbeeld kan zo genieten van pracht en praal als de Stier. Stieren hoeven niet eens materialistisch te zijn ingesteld, maar zij hebben oog voor ambacht en luxe. Zij hoeven niet veel spullen te hebben, maar wat ze hebben is prachtig en tijdloos. 


  Edelstenen die bij het sterrenbeeld Stier passen

  Er zijn verschillende edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Stier. Vaak zijn dit edelstenen die juist bepaalde aspecten versterken of kunnen afzwakken als de eigenschappen in overdrive aanwezig zijn (zoals de koppigheid van de Stier). Hieronder vind je een lijst met de belangrijkste edelstenen, hun eigenschappen en waarom ze bij het sterrenbeeld Stier passen. 


  1. Rozenkwarts 

  De edelsteen die het best werkt voor de Stier is de Rozenkwarts. Deze edelsteen staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefdes maar ook vriendschappen en de relatie met jezelf. Het versterkt je waarnemingen en fantasie. Rozenkwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek. Wie bieden een speciaal sterrenbeeldsetje aan met Rozenkwarts voor de Stieren. 

  2. Smaragd

  Smaragd staat bekend om zijn groene kleur. Deze edelsteen staat symbool voor wijsheid, groei en geduld. Smaragd kan helpen om de stabiliteit en betrouwbaarheid van Stieren te versterken, en hen helpen om hun volharding en doorzettingsvermogen te behouden. Vind hier onze premiumlijn met kettingen en armbanden gemaakt van Smaragd


  3. Robijn

  Robijn staat bekend om zijn dieprode kleur en wordt geassocieerd met passie, moed en kracht. Deze edelsteen kan helpen om de koppigheid van Stieren in balans te brengen, en hen helpen om hun gevoelens te uiten op een gezonde manier. Robijn is een zeer gewilde, zeldzame edelsteen en daarmee ook helemaal in het straatje van luxe van de Stier. Vind hier onze premiumlijn van armbanden en kettingen gemaakt van Robijn


  4. Lapis lazuli

  Lapis lazuli is een blauwe edelsteen die wordt geassocieerd met wijsheid, waarheid en inzicht. Deze edelsteen kan helpen om de praktische en nuchtere Stier te helpen om meer open te staan voor nieuwe ervaringen en ideeën, en hun geest te verruimen. Vind de prachtige, diepblauwe Lapis Lazuli hier


  5. Citrien

  Citrien is een gele edelsteen die staat voor geluk, succes en welvaart. Deze edelsteen kan helpen om de liefde van Stieren voor luxe en comfort te versterken, en hen helpen om hun doelen te bereiken met zelfvertrouwen en optimisme. Wij bieden de Citrien in vele prachtige vormen aan zoals een ketting of losse edelsteen


  Hoe kun je edelstenen gebruiken?

  Er zijn verschillende manieren waarop je edelstenen kunt gebruiken om de energie van het sterrenbeeld Stier te versterken. We delen een paar waardevolle tips met jullie: 

  1. Draag een edelsteen als sieraad: Een populaire manier om de energie van edelstenen te gebruiken is door ze te dragen als sieraad. Je kunt bijvoorbeeld een smaragden ring dragen om de stabiliteit en betrouwbaarheid van Stieren te versterken, of een citrien ketting om je te helpen je doelen te bereiken.


  2. Leg edelstenen in je huis: Je kunt edelstenen ook gebruiken om de energie in je huis te verbeteren. Leg bijvoorbeeld een robijn op je bureau om je te helpen gefocust te blijven tijdens het werken, of een lapis lazuli op je nachtkastje om je te helpen ontspannen en beter te slapen. Ook kun je zelf een altaar maken om een bepaald plekje in huis heilig te maken. Een plekje waar jij kan verbinden met jezelf. 


  3. Mediteer met edelstenen: Edelstenen kunnen ook worden gebruikt tijdens meditatie om je te helpen je geest te kalmeren en te focussen. Houd bijvoorbeeld een smaragd vast tijdens een meditatie om je te helpen je innerlijke wijsheid te ontdekken en te groeien als persoon. Je kan onze meditaties hier gratis beluisteren

  Blog

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »